Vakantie 

Wat moet je niet vergeten op vakantie

Eindelijk, de tijd is aangebroken om bijna op vakantie te gaan. Nog een paar dagen wachten, maar dan is het eindelijk zover. Dit jaar voor het eerst geen vliegvakantie, maar met het hele gezin in de auto naar Italië. Even iets nieuws, dus het is ook even goed om weer op te frissen wat je zeker niet moet vergeten als je op vakantie gaat.

Laat je auto controleren

Je gaat met de auto naar Italië. Om daar veilig aan te komen is het dus van groot belang om je auto te laten controleren. Veel autogarages hebben daarom ook zomeracties. Ze controleren je airco, motor, banden en accu. Je kunt natuurlijk zelf ook een goedkope auto accu als reserve meenemen. Dan weet je dat je in ieder geval niet met een stilstaande auto te maken krijgt. Direct bestellen? Kijk dan eens op accushoponline.nl.

Tent of caravan onderdelen

Misschien lees je dit en doe je er een beetje lacherig over, maar je wilt niet geloven hoeveel kampeerders de belangrijkste onderdelen van de tent of caravan achterlaten in Nederland. Wij raden daarom ook aan om de tent op te zetten en daarna ‘reisklaar’ in te pakken. Je weet dan zeker dat alle onderdelen goed zijn, je ze niet vergeet en daardoor de tent snel kunt opzetten.

Een goed humeur

Even totaal iets anders. Wij weten allemaal ook wel dat je je kleding, tandenborstel, zwembroek en schoenen niet moet vergeten. Maar tijdens je vakantie gaat het om ontspanning, plezier en genieten. Stel je daar ook op in. Een fijne vakantie is namelijk de basis om daarna weer een jaar volop te knallen. Vergeet daarom niet een goed humeur mee te nemen, aangezien dit ook de vakantie van je reisgenoten beïnvloed.
Wij wensen je een hele fijne vakantie! Heb jij nog tips of puntjes die jij bent tegengekomen tijdens je vakantie? Laat het ons weten!

Related posts

Leave a Comment