Tips 

Wat kunnen je taken zijn als vriendin van de bruid?

Het is zover, je beste vriendin gaat trouwen! Super leuk, want jij mag haar getuige zijn. Maar wat doet een getuige allemaal? En wat kun jij als vriendin nog meer voor de bruid regelen? In deze blog helpen wij jou op weg. Want het mag jouw lieve vriendin aan niets ontbreken op haar grote dag!

Bruidsmode kiezen

Misschien is de zoektocht naar de juiste trouwjurk wel het meeste werk. Is jouw vriendin helemaal gek van trouwmerken als Randy Fenoli, Maggie Sottero of Sincerity? Dan wordt de zoektocht nog een uitdaging, aangezien het aanbod enorm is! Wanneer jullie een pasafspraak hebben gemaakt bij de bruidsmodezaak is het belangrijk dat je vooraf weet wat de bruid mooi vindt en wat absoluut niet. Zo kun je als vriendin helpen bij de zoektocht en advies geven wanneer ze hierom vraagt.

Vrijgezellenfeest

Er is geen regel voor wie het vrijgezellenfeest organiseert. Het belangrijkste is dat de bruid niet in de gaten heeft dat er een feestje wordt georganiseerd. Jij kan als beste vriendin de leiding op je nemen. Samen met andere vriendinnen of familieleden bedenk je een plan. Een vrijgezellenfeest is de uitgelezen kans om de daggasten alvast aan elkaar voor te stellen. Op deze manier voelt straks iedereen zich gemakkelijk tijdens de bruiloft.

Rol van een getuige

Getuigen spelen een belangrijke rol tijdens een bruiloft: zonder getuigen geen huwelijk. Je kunt deze rol zo belangrijk maken als je zelf wilt. In principe is jouw belangrijkste taak het tekenen van de trouwakte. Naast het zetten van de handtekening, kun je ook nog een speech voordragen.

Related posts

Leave a Comment