Kleding 

Warme winterkleding voor coole kinderen

De wintermaanden zijn weer aangebroken wat betekent: lange sjaals, wollen mutsen en warme handschoenen. Maar dat winterkleding warm moet zijn, wil niet betekenen dat het niet hip mag zijn. Zeker voor kinderen die vaak al op jonge leeftijd goed weten wat ze wel en niet willen dragen. Bijvoorbeeld omdat hun social media voorbeelden het dragen of omdat ze hun eigen stijl aan het ontdekken zijn. In dit artikel zetten we een paar trends voor kinderkleding voor de komende winter op een rijtje.

Tweed, ruitjes en bloemenprintjes

Het lijkt wel een trend die nooit helemaal echt weg is geweest en eens in de zoveel tijd weer een volledige comeback maakt: tweed en ruiten. Tweed was vroeger echt een stof voor de rijkere mensen. Het is een stof gemaakt van een ruwe en onafgewerkte wol en houdt je heerlijk warm. In combinatie met een geruit patroon creëer je een outfit met een beetje een retro achtige vibe. Je vindt nu vooral veel jassen en rokjes met dit patroon, maar het is ook leuk om te gebruiken als detail. Kies bijvoorbeeld voor je dochter voor een scrunchie met deze print. Ten tweede zijn bloemenprints echt niet alleen iets om in de zomer te dragen. Voor de winter zie je veel kledingstukken met wat donkerdere bloemenprintjes. Daar word je toch vrolijk van? Sowieso zijn de boho en vintage ogende outfits ook erg populair momenteel. Daarnaast is kinderkleding in felle kleuren een goede keuze. Shop bijvoorbeeld met je zoon of dochter voor een monochrome outfit in heldere kleuren. Ook opvallende graphics zijn een goede keus. Zo zie je genoeg truien in de winkel hangen met opvallende uitspraken of tekeningen.

Populaire merken: Nik & Nik en Dsquared 2

Twee populaire merken voor kinderen die goed op deze trends inspelen zijn Nik & Nik en Dsquared 2. Het merk nik en nik verkoopt bijvoorbeeld veel kledingstukken met bloemenprintjes en monochrome outfits. De kleding van het kindermerk dsquared kids dat is opgericht door een Canadese tweeling valt in de categorie urban stijl. Denk aan warme zwarte truien of mutsen met een simpele maar sprekende witte tekst erop.

Shop tweedehands met je kind

Naast dat een vintage ogende look weer een stuk aan populariteit gewonnen heeft, winnen tweedehands platforms ook aan populariteit. Kinderen gaan bijvoorbeeld op zoek op online platforms naar merkkleding. Deze items zijn in de winkel enorm prijzig, maar tweedehands kan je ze meestal voor een veel betere prijs kopen. Let dan bijvoorbeeld wel op dat de verkoper meerdere reviews op zijn of haar account heeft staan. Zo heb je meer bewijs dat deze persoon echt bestaat en je zoon of dochter niet probeert op te lichten.

Maar bovenal is het belangrijk niet al te veel de trends proberen te volgen, maar vooral je kind veel lol te laten hebben in het ontdekken van zijn of haar eigen kledingstijl!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment