Lifestyle 

Waarom de zomer onze favoriete seizoen is

Vanaf het moment dat de zomer in september weer grotendeels afgelopen is, kijken we alweer uit naar het volgende jaar. Waarom is dit zo? En waarom houden wij zo van de zomer? Wellicht klinkt het nogal logisch, maar wij sommen op waarom de zomer ons favoriete seizoen is.

De temperatuur

Ja, een inkoppertje. We houden van de temperatuur. De laatste jaren wordt de zomer steeds warmer en zien we temperaturen van rond de 30-35 graden. Lekker in je korte broek, jurkje of zwembroek de straat op. Het enige nadeel van de zomerse temperaturen is dat het ook veel ongedierte veroorzaakt. IJsjes, zoete dranken en ook planten in bloei zorgen ervoor dat bijvoorbeeld wespen graag bij jou in de buurt zijn. Wil jij van de wespen af? Voor ongediertebestrijding Bussum of ongediertebestrijding Hilversum moet je bij MdB Ongediertebestrijding uit Muiderberg zijn!

Lange zwoele avonden

Waar ontstaan de meest leuke verhalen? En waar vertellen we ze? Dat zijn vaak de avondjes op een terras met een lekker drankje erbij. Deze avonden beleven we het vaakst tijdens de zomer. Waar we in de winter vaak op de bank gaan hangen, zien we onszelf in de zomer het liefst lang buiten zitten.

Zwemmen

Even afkoelen tijdens de warme dagen? Dan ga je natuurlijk zwemmen. Aan strand, een meertje of gewoon in een zwembad. We houden er eigenlijk allemaal wel van. Wij Nederlanders trekken massaal naar de kust op dagen dat het warme weer zijn intrek vindt. 

Waarom is de zomer jouw favoriete seizoen? Laat het ons weten in de reacties!

Related posts

Leave a Comment