Wonen 

Voor wat voor vloer kies je bij je nieuwe huis?

Je hebt net je nieuwe huis gekocht en je bent klaar voor de volgende stap: je bent op zoek naar vloeren in Genemuiden. Je bent aan het twijfelen voor welke vloer je moet gaan. Er is veel keuze en je weet niet welke vloer het beste bij je past. In dit blog geven wij je tips die je zullen helpen bij het kiezen van je nieuwe vloer. Ga jij voor een PVC vloer in Genemuiden? Kijk dan eens bij Vloerenmarkt Genemuiden.

De kleur van je nieuwe vloer

De kleur van je nieuwe vloer zal voor een groot deel de sfeer in je huis gaan bepalen. Daarom is het belangrijk om in 1 keer de goede kleur te kiezen. Het zou zonde zijn als je spijt krijgt van je keuze en een nieuwe vloer laat leggen. 

Lichte vloer

Wanneer je kiest voor een lichte vloer zal je ruimte groter lijken. Wat wel belangrijk is wanneer je kiest voor een lichter vloer is de kleuren van de rest van je huis. Wanneer je meubels en muren ook wit zijn heb je vrij weinig kleur in huis.

Donkere vloer

Wanneer je graag een donkere vloer hebt is het slim om wat accessoires in sprekende kleuren toevoegt. Hier zal de ruimte een stuk minder donker lijken.

Wat voor type vloer?

Bij het kiezen van je type voor is het goed om jezelf af te vragen wat praktisch en haalbaar is. Wanneer je weet dat je gezin snel een vloer vies krijgt is het slim om voor een vloer te gaan die makkelijk schoon te houden is. Houd ook rekening met je beschikbare budget voor je nieuwe vloer. De ene vloer is natuurlijk duurder dan de ander. Neem contact op met een specialist om uit te zoeken wat bij jou past.

Related posts

Leave a Comment