Vakantie 

Visum aanvragen Indonesië

Wil je er even lekker tussenuit? Een visum aanvragen Indonesië is belangrijk om te zorgen dat je zorgeloos op vakantie kunt. Wanneer je wilt genieten van een rondreis van 2 maanden, is het aan te raden vooraf een visum aanvragen Indonesië. Dit verloopt via de Indonesische ambassade in Den Haag. Via een online visumbureau hoef je zelf niet de deur uit om een visum Indonesië aan te vragen. Je uploadt gewoon de benodigde documenten online, en je ontvangt de sticker voor je visum die in je paspoort wordt geplakt. Begin wel op tijd met een visum aanvragen Indonesië, zodat je niet in tijdnood komt in verband met je vlucht. Door 6 weken van tevoren te beginnnen, heb je ruimschoots de tijd  om je visum aanvragen Indonesië te regelen.

Wat mag je niet missen tijdens een vakantie in Indonesië?

Indonesië trekt jaarlijks veel bezoekers, en dat is zeker te begrijpen. Dit land bestaat uit vele eilanden, waardoor de zee nooit ver te zoeken is. Prachtige natuur, lekker eten, vriendelijke bevolking en een rijke cultuur zijn factoren die jouw vakantie in Indonesië onvergetelijk maken. Bezoek het levendige Bali met trekpleisters zoals de vulkaan Agung en het culturele centrum in Ubud. De golven van Canggu maken Bali ook een bekende surfspot onder jongeren. Of bezoek het Komodo National Park dat vernoemd is naar de Komodo varaan. Aanschouw deze dinosaurusachtige wezens in ware glorie in het park. Bezoek ook de kustlijn om kleurrijke koraalriffen te spotten en dieren zoals dolfijnen, haaien en manta rays.

Visum aanvragen Suriname

Op vakantie naar Suriname? Met een visum aanvragen Suriname zorg je dat je zorgeloos op vakantie kunt. Sinds 2019 is het mogelijk om een e-visum aan te vragen, waardoor reizigers niet meer naar het consulaat hoeven om een visum aanvragen Suriname te doen. Via een online visumbureau dien je documenten aan te leveren, en het e-visum ontvang je per mail. Makkelijker kan bijna niet! Ook verloopt een visum aanvragen Suriname erg vlot. Binnen 3 dagen kan je namelijk al jouw visum op de mail verwachten. Met een visum aanvragen Suriname kan je 90 dagen van je vakantie genieten.

Vakantie in Suriname

Wanneer je een echte tropische vakantie wilt, zit je goed in Suriname. Het Zuid- Amerikaanse regenwoud bedekt maar liefst 80% van het land, waardoor er meer dan genoeg jungle is om te verkennen met een gids. Met voldoende zonuren zit het weer meestal mee, als er geen tropische plensbui neervalt. Verken de jungle om een brulaap te vinden of trotseer de Surinamerivier op een boot met een stuurman. Of doe je het liever rustig aan op je vakantie? Dan relax je lekker in je hangmat aan het zwembad.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment