Lifestyle 

Vissen doe je met een vistent van Raven

Een dagje (en/of nachtje) vissen doe je niet zomaar. Je hebt zoveel benodigdheden om mee te nemen, je moet rekening houden met allerlei omstandigheden en je moet er daarnaast ook nog de tijd voor hebben. Om een vistrip wat makkelijker te maken is het handig om een vistent of bivvy mee te nemen. In een vistent kun je al je spullen opbergen en daarmee blijven ze op één plek, zodat je niets verliest. Daarnaast hoef je met een vistent ook het weerbericht niet meer in de gaten te houden. Met regen blijf je namelijk droog onder je tent. Verder blijf je ‘s nachts beschermt tegen allerlei ongediertes. En misschien wel het belangrijkste; je slaapt als een koning in de vistenten van Raven. Je hoeft nu alleen nog de tijd te maken om te gaan vissen. Bekijk daarom nu ons aanbod vistenten in onze webshop. We hebben voor alle soorten vissers de ideale tent in het assortiment. 

Welke soorten vistenten bestaan er? 

Er zijn veel verschillende soorten en types vistenten. Je kent ze misschien als vistent, als bivvy, als shelter of als dome. Er zijn namelijk veel verschillende benamingen voor een vistent. Het echte verschil tussen vistenten zit hem voornamelijk in de grootte. Je hebt bijvoorbeeld de eenpersoons vistenten, die vooral bedoeld zijn voor korte en snelle vistripjes, maar je hebt ook de tweepersoons vistenten die bedoeld zijn voor langere trips of waar twee personen met de gehele uitrusting in terecht kunnen voor een overnachting. 

Waar let je op bij de aanschaf van een vistent? 

Het belangrijkste wanneer je van plan bent om een vistent aan te schaffen is om te letten op de kwaliteit van de vistent. Het materiaal van het doek is hierbij van groot belang. Daarnaast is het ook belangrijk om te letten op het gemak van transport en dergelijke. Is de tent bijvoorbeeld makkelijk op te zetten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht? Dit zijn zo al een paar voorbeelden van vragen waar je rekening mee moet houden. 

De beste vistent voor jou

Als je hulp nodig hebt om de beste keuze te maken voor de vistent die het best bij jou past, dan zou je het best bij Raven terecht kunnen. Met onze expertise helpen wij jou graag de juiste keuze te maken. Ga naar een van onze winkels, kijk op onze webshop of neem contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen. Als je vandaag bestelt kun je morgen al vissen met onze vistent. 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment