Tips 

Verwen jezelf met deze dingen na de lockdown!

De lockdown, we zitten er allemaal in. Voor velen is dit pittig. Weinig contact met de buitenwereld, misschien wel meer zorgen. Reden genoeg om je na de lockdown eens flink te laten verwennen. Hoe? Wij geven je een aantal tips!

Beautybehandelingen

Na de lockdown heeft jouw haar waarschijnlijk wel een opfrisbeurtje nodig. Laat je daarom lekker verwennen bij de kapper. Kies bijvoorbeeld eens voor een nieuw kleurtje, iets wat je normaal gesproken niet altijd doet. Als je dan toch bezig bent met beautybehandelingen, laat dan ook meteen je nagels of wenkbrauwen doen. Ga bijvoorbeeld voor PMU: mocht er dan ooit nog een lockdown komen, dan ben je verzekerd van ‘on fleek’ wenkbrauwen. Ben je op zoek naar een fijne nagelstyliste in Ede? Dan raden wij je Perfect Eyelash aan.

Massage

Stress gaat je niet in de koude kleren zitten. Ben je extra gespannen geweest de afgelopen maanden, boek dan eens een lekkere massage voor jezelf. Het helpt de spieren weer te ontspannen en geeft je een heerlijk relaxed gevoel.

Ga uiteten of een nachtje weg

Oke, wanneer de horeca weer open gaat is natuurlijk nog maar de vraag. Maar gaan ze open: geniet dan weer lekker van buiten de deur eten! Gezellig en fijn voor jezelf, maar ook voor de horeca ondernemers. Ze zullen ons hard nodig hebben. Wil je helemaal uitpakken, dan kun je ook een lekker weekendje weg boeken. Een weekend even helemaal tot rust komen.

Dingen die je nu al kunt doen

Natuurlijk kun je jezelf nu ook al een beetje verwennen. Zo houd je de spirit er nog een beetje in. Neem een lekker voetenbad, een hete douche, een fijn bad. Maak een mooie strand- of boswandeling (mits het niet te druk is natuurlijk). Kook uitgebreid en maak er een thuisrestaurant van. Of lees dat ene boek waar je nooit aan toekwam.

Related posts

Leave a Comment