trouwenLifestyle 

Trouwen in 2022: topdrukte

Wie zijn bruiloft heeft verplaatst naar 2022 kan topdrukte verwachten. Door de coronacrisis zijn veel bruiloften van 2021 niet doorgegaan. Wil jij volgend jaar trouwen? Dan ben je nu al bijna te laat! De populaire trouwlocaties in Oost-Nederland zitten volgend jaar grotendeels vol. Naast het zoeken van de juiste bruidsmode, wordt het zoeken naar een beschikbare locatie dus ook een uitdaging!

Schuiven

Sommige bruidsparen zijn al een jaar bezig met het verschuiven van hun bruiloft. Hierdoor ontstaat een ophoping van verschuivingen en daar komen ook nog eens de nieuwe aanvragen bij. Wil jij zeker zijn van je trouwlocatie? Dan raden wij jou aan om je bruiloft in het voorjaar van 2023 te plannen.

Doordeweekse dag

Omdat veel locaties vol zitten, worden bruidsparen soms gedwongen om uit te wijken naar een doordeweekse dag. Vooral de maanden mei, juni, juli en september zijn razend populair, net als de vrijdagen en zaterdagen. Door de drukte kiezen daarom veel stellen voor een bruiloft in oktober, omdat dan meer mogelijk is. 

Lopende band werk

Niet alleen trouwlocaties kennen de drukte van het trouwseizoen, maar ook trouwfotografen zijn enorm druk. Omdat iedereen door de versoepelingen van de coronamaatregelen nu wilt trouwen, komt het voor dat sommige fotografen drie bruiloften op één dag moeten fotograferen.

Tijdig zoeken naar bruidsmode

Sommige bruiden starten met hun zoektocht naar trouwjurken zo’n 1,5 jaar van tevoren, maar er zijn ook bruiden die 4 maanden van tevoren beginnen met zoeken. The New Bride adviseert om 7 maanden voor de grote dag langs te komen. Zo heb je ruim de tijd en genoeg keuze!
Bekijk ook: Bruidsmode Amersfoort

Related posts

Leave a Comment