Tips 

Tips voor een schoner kantoorpand

Waarschijnlijk heb je er vast wel een last van gehad dat je moest werken op een erg vies kantoor. Een nette omgeving zorgt voor een betere en motiverende werksfeer. Niemand wordt er blij van om te werken aan een bureau waar de etensresten aan de toetsenborden zitten en de papieren zich opstapelen en overal over het bureau liggen. Om een schoon kantoorpand te hebben kan je natuurlijk ook een schoonmaakbedrijf inhuren. Voor kantoor schoonmaak Amsterdam of kantoor schoonmaak Utrecht bent je aan het juiste adres bij Lavos Reiniging. Dit zorgt ervoor dat al jouw zorgen over een net kantoor uit handen worden genomen. Wil je nou toch liever zelf een schoon kantoor creëren? Dan zijn deze tips wat voor jou.

Zorg voor een lunchplek op kantoor

Een gezamenlijke lunchplek is erg goed voor de sfeer op het kantoor. Zo ontstaan er vaker gesprekken met collega’s en worden er sneller banden opgebouwd. Dit is ook goed om bende op het bureau te voorkomen. Wanneer er niemand meer aan zijn bureau eet voorkom je natuurlijk ook de etensresten op het bureau en in de toetsenborden. Een gezellige kantine zorgt dus voor veel voordelen.

Zorg voor genoeg prullenbakken en opbergruimte

Papieren en afval die rondslingeren op het bureau is een van de grootste ergernissen tijdens het werken. Om dit te voorkomen zal je genoeg prullenbakken en opbergkasten moeten regelen. Wanneer er geen plek is om je spullen op te bergen is het een logisch gevolg dat mensen troep van hun af gaan gooien. Koop dus een aantal extra prullenbakken en je zult zien dat het er een stuk netter uit zal zien.

Related posts

Leave a Comment