Tips 

Tassentrend: van groot tot klein

In de fashionwereld zijn er continu trends zichtbaar. Op het gebied van tassen zijn er ook dit jaar enorm veel trends. Zo heb je bijvoorbeeld de tassen die net een tikje te groot zijn. Aan de andere kant is daar de xs-tas: een tas waar amper iets in past. In deze blog zullen wij 4 soorten tassen uitlichten, die dit jaar helemaal in de mode zijn. Wil jij nou een tas kopen? Kijk dan eens op Gavetas.nl.

De XL-shopper

Wie dacht dat shoppers alleen in de supermarkt handig zijn, heeft het mis. In de tassenwereld lijkt het motto: ‘hoe groter, hoe beter’, een ware hit te zijn. Het handige is dat je in deze tas alles kwijt kan. Deze tas komt in verschillende uitvoeringen, waardoor hij ook perfect als werktas gebruikt kan worden. 

Formaat small

Het tegenovergestelde van de XL-shopper, is de extra kleine damestas. Deze variant lijkt meer op een portemonnee. De kleine tas is meer een accessoire, want het is niet praktisch. Er past amper iets is en daarom wordt deze tas gecombineerd met een tweede, grotere tas.

Ketting

Niet alleen in de tassenwereld, maar ook in de sieradenwereld is deze trend zichtbaar. Grove kettingen zijn helemaal hip, maar dus niet alleen om je nek. Een ketting zorgt bij de tas voor een stoere uitstraling.

Vintage

Dit is ook weer een trend die zich in de hele fashion-industrie voordoet. Vintage kleding is erg populair en daar horen natuurlijk ook tassen bij. Een vintage tas herken je aan het feit dat hij vanaf de zolder van je oma zou kunnen komen. Felle kleuren, printjes en magneetsluiting zijn typerend voor deze tas.

Related posts

Leave a Comment