Wonen 

Rouwen om jouw huisdier

Het overlijden van een huisdier kan enorm veel impact op jou en je gezin maken. We vormen een sterke fysieke, mentale en emotionele band met onze huisdieren. In deze blog zullen we jou helpen manieren te vinden om jouw overleden huisdier te herdenken. Het belangrijkste hierbij is dat je een manier vindt die bij jou past.

Maak het visueel

Foto’s en video’s zijn voor veel mensen de meest waardevolle objecten die ze bezitten. In dit tijdperk zijn talloze foto’s en filmpjes van jouw huisdier niet meer weg te denken. Wat kun je met deze foto’s en filmpjes doen? Een mooie optie is een schilderij van jouw kat. Mocht je niet kunnen kiezen tussen alle foto’s, kun je een video maken. Er is genoeg software om een mooie video te maken, met daarin jouw favoriete video’s en foto’s. Deze kun je voor altijd bewaren en delen met familie. Wil jij een portret laten printen? Kijk dan eens op Mypetframe.nl.

Geheugenplek

Een manier om jouw huisdier te gedenken, is het creëren van een geheugenplaats. Zo kun je een plekje in de tuin vrijmaken. Om het eenvoudig te houden, kun je een gedenksteen met de naam van het dier plaatsen. Mocht je wat uitgebreider willen stilstaan bij deze plek: laat een stenen beeldje maken van het dier.

Afscheid

Tegenwoordig kun je het as van het huisdier verwerken in verschillende objecten. Kies bijvoorbeeld voor een sieraad waar u de as in verwerkt, of urnen in de vorm van vogelhuisjes of zandlopers. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de urn voor je huisdier zelf te ontwerpen. Voeg bijvoorbeeld persoonlijke tekst of foto’s toe.

Related posts

Leave a Comment