Geen categorie 

Originele baby cadeautjes kopen tips

Het vinden van een uniek kraamcadeautje is niet zo makkelijk als het lijkt! Je wilt graag een praktisch en zo origineel mogelijk cadeau geven wat niet achter in de kast verdwijnt. We geven je graag een aantal ideeën waarvan we zeker weten dat kersverse ouders er blij mee zijn!

Luiers

Je kunt als kersverse ouders nooit genoeg luiers in huis hebben. Een luiertaart is hier meer dan geschikt voor! Je kunt bij veel drogisten een luiertaart laten maken, die helemaal is aangepast naar jouw wensen. Naast de traditionele luiertaart kun je vaak ook andere vormen kiezen. Kies daarnaast voor wat kleine cadeautjes die op de luiertaart verwerkt kunnen worden. Dit maakt het kraamcadeau in één klap een stuk origineler!

Knuffeldoekjes

Kleintjes zijn het liefst de hele dag aan het knuffelen. Het is daarom extra leuk om een gepersonaliseerd knuffeldoekje cadeau te doen! Op https://www.freubelshoponline.nl/ kun je kiezen uit een groot assortiment knuffeldoekjes. Selecteer via de website een knuffel naar keuze en laat die vervolgens bedrukken met de naam van de baby.

Invulboeken

Niets is leuker dan het invullen van boekjes na de geboorte! Een invulboekje geeft ouders de kans om extra lang stil te staan bij alle bijzondere herinneringen die ze met de kleine meemaken. Daarnaast is het een mooie en tastbare herinnering waar ze later altijd naar terug kunnen kijken.

Thuisbezorgd-bon

Een kraamcadeautje kun je natuurlijk ook schenken aan de kersverse ouders! Zij hebben het waarschijnlijk de afgelopen dagen heel zwaar gehad, dus dat is een extra reden om ze even lekker te verwennen. Kies daarom voor een Thuisbezorgd-bon zodat ze gewoon thuis heerlijk kunnen genieten van een uitgebreide maaltijd. Tipje: moeders mogen tijdens hun zwangerschap geen sushi eten. Grote kans dat ze niet kan wachten om weer te kunnen genieten van een paar heerlijke maki’s met zalm!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment