matras 90 x 210Wonen 

Op zoek naar een stevig en lang bed? Ga voor een matras van 90 x 210

Het uitzoeken van een matras is zo simpel nog niet tegenwoordig. Er zijn namelijk letterlijk honderden versies om uit te kiezen. Het matras van 90 x 210 wordt daarin vaak over het hoofd gezien. Gek is dat niet want er is dus zoveel keuze. Deze matrassen heb je misschien nog niet van gehoord maar kunnen wel de oplossing zijn.

matras 90 x 210

De matras van 90 x 210

90 centimeter is een gangbare breedtemaat voor een eenpersoonsbed. Deze afmetingen gelden dan ook als een eenpersoonsbed. Het is een goede afmeting voor een kind maar ook zeker een volwassen persoon. In tegenstelling tot wat veel mensen denken kun je prima als volwassene in zo’n bed slapen. Sterker nog: het schijnt in veel opzichten beter voor je rug te zijn. De lengte is geschikt voor een volwassen persoon. Wanneer je een matras zoekt voor een kind dan is deze lengte waarschijnlijk overbodig. Houd er rekening mee dat de lengte van het matras tenminste tien centimeter langer moet zijn dan de persoon waar het bed voor is.

Kies een twijfelaar

Het eenpersoonsbed is ideaal voor iedereen die weinig ruimte tot zijn of haar beschikking heeft. Wil je toch liever iets dat meer lijkt op een tweepersoonsbed, maar dan nog net iets compacter? Dan is een twijfelaar de oplossing. De twijfelaar dankt zijn naam aan het feit dat het eigenlijk geen echt eenpersoonsbed is, maar ook geen tweepersoonsbed. Het twijfelt over wat het is. 

Related posts

Leave a Comment