Wonen 

Musthave items voor jouw interieur!

Interieur wordt steeds populairder. Interieur is wereldwijd altijd al een apart iets geweest. In ieder land zien we weer een hoop verschillen in interieur. Ook zien we wat voor landen inspiratie vandaan halen uit andere landen en culturen. Met interieur laat je als het ware je karakter zien. Je geeft daarnaast je eigen karakter over aan je huis. Ook zien we hoe iedere cultuur verwerkt is in bepaalde interieur stukken. Dit maakt het een mooi en apart vakgebied om je in te verdiepen! Laten we kijken naar een aantal musthave interieur items.

Vintage met nieuw combineren

Vintage meubelstukken blijven een van de mooiste meubelstukken in het interieur. Denk aan een fauteuil die van je oma is geweest of een boekenkast van je overgroot schoonouders. Heb je geen groot budget om uit te besteden aan interieur? Dan kun je voor weinig heel veel moois vinden in de vintage wereld. Zo kun je deze vintage stukken combineren met nieuwe meubelstukken. Denk aan de bekende Ikea kast in je slaapkamer die je combineert met een grote plant en een vintage bed frame. Sfeer, modern en tijdloos!

Slimme, moderne verlichting

We hebben al lange tijd verlichting en ieder huis heeft het nodig. Verlichting gebruik je om goed te zien tijdens het koken en het poetsen van je tanden, maar verlichting gebruik je ook wanneer je een romantische avond hebt met je partner of wanneer je een avondje me time hebt. Het grootste nadeel van verlichting is dat het erg slecht is voor het milieu. Gelukkig zijn er een hoop nieuwe manieren op de markt gekomen, waaronder slimme verlichting. Met slimme verlichting kun je een hoop en dus ook zorgen voor meer sfeer in huis. Denk bijvoorbeeld aan de bekende Philips Hue led strip die we veel in tienerkamers terugzien.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment