Vakantie 

Met het gezin op vakantie naar Texel? Dan wil je hier overnachten!

Wil je met het hele gezin op vakantie naar Texel? Wat een gaaf idee! Texel is een heerlijk eiland om er even lekker met z’n allen tussenuit te gaan. Voor de kinderen zijn er genoeg leuke activiteiten te doen, terwijl de ouders volledig ontspannen in de natuur of op één van de vele terrasjes. Om jouw gezinsvakantie op Texel volledig te laten slagen, deel ik in dit korte blog een aantal handige tips voor leuke vakantiehuizen van 6 tot 8 personen.  

Gezinsvakantie op Texel in een goedkoop 6 persoons vakantiehuis op Villapark Vogelmient

Heb je vier prachtige kinderen en zoek je een goedkoop vakantiehuis Texel 6 personen? Dan is een huisje op Villapark Vogelmient waarschijnlijk één van je beste opties. En het leuke is; dit vakantiehuis heeft ook nog eens een sauna! Hier kun je heerlijk opwarmen na een flinke wandeling over het strand. Bovendien ligt het park in een schitterende omgeving. Vanaf je vakantiehuis loop je binnen enkele minuten naar het bos, de duinen en het strand. Ook heeft het huis een ruime tuin met buitenterras waar je tijdens de zomerdagen heerlijk met z’n allen kunt relaxen. 

Bijzonder overnachten in een stolpboerderij op Texel

Met het hele gezin overnachten in een volledig opgeknapte stolpboerderij; dat is natuurlijk een ervaring die niemand meer vergeet. Wil je dit doen, dan kun je hiervoor terecht in het pittoreske dorpje De Cocksdorp. Je huurt een particulier appartement dat van alle gemakken is voorzien. Je hebt de beschikking over vier slaapkamers, een sfeervolle woonkamer met volledig ingerichte keuken en een eigen buitenterras. 

Tip: Ga je in de zomer naar Texel? Dan kun je er voor kiezen om een handig strandhuisje te boeken, waar je de strandspullen in kwijt kan. Ideaal!

Luxe vakantie met het gezin in een 8 persoons vakantiehuis op Texel

Ben je in totaal met z’n achten en zoek je vakantiehuis Texel 8 personen? Dan is een vakantiehuis met sauna op Vakantiepark de Krim een super leuke optie. Bovendien heeft dit vakantiepark alle ingrediënten in huis voor een heerlijke vakantie met het hele gezin om Texel. Naast het binnen- en buitenzwembad vind je nog meer luxe faciliteiten zoals bowlingbanen, diverse restaurants en een wellness centrum. Kortom, niemand hoeft zich hier te vervelen. 

Meer tips voor een gezinsvakantie op Texel

Kun jij niet wachten om een vakantie naar Texel te boeken, maar is het je ondanks deze tips nog niet gelukt om een geschikt vakantiehuisje te vinden? Dan heb ik nog één laatste tip voor je; kijk eens op Galekkeropvakantie.nl. Op deze website vind je veel leuke tips voor een vakantie op Texel en tref je bovendien een handig overzicht van goedkope, betaalbare en luxe vakantiehuizen. Ideaal!

Related posts

Leave a Comment