Vakantie 

Met de auto op vakantie gaan

Let’s go back. Way back in time. Misschien herinner jij je het nog van vroeger. Slapeloze nachten voorafgaand aan de vakantie. Zenuwachtig omdat jullie bijna op vakantie gingen. Gezellig met het hele gezin in de auto naar Frankrijk, Duitsland, Italië of een ander prachtig land in Europa. Misschien kan jij ook nog wel de reis er naar toe herinneren. En dit is niet zomaar. 

Auto’s kijken

Als kind kon je natuurlijk geen auto besturen en zat je lekker achterin de auto. Uit het raam kijkend kwam je de ene auto na de andere tegen. Frans, Belgisch of Duits kenteken. Na een tijdje wist je precies welke auto waar vandaan kwam. Dan weer een mooie, grote vrachtwagen of een vrachtwagen vol met nieuwe auto’s op autotransport naar het buitenland via Transporting wheels

Lekker eten op een parkeerplaats

Na uren rijden eindelijk even een pauze. Lekker de beentjes strekken op een hele grote parkeerplaats in Duitsland. Bij het tankstation mocht je altijd even een lekker broodje uitzoeken. Even kort een balletje trappen, gewoonweg spelen en snel een plas plegen. De volgende stop is pas namelijk weer over een paar uur.

Overnachten

Ging de reis naar Italië, Zuid-Frankrijk of Spanje? Dan is de kans groot dat je hebt moeten overnachten. Een nachtje op de camping of in een hotel. Het leuke van overnachten is dat jullie altijd gingen uiteten en die avond lekker kon spelen op de camping.

Herinner jij je deze vakanties ook nog? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw verhalen. Vertel ons je mooiste herinneringen in de comments en wellicht kunnen we dat meenemen in een volgende blog

Related posts

Leave a Comment