Massagetafel voor verschillende doeleinde

De naam massagetafel spreekt eigenlijk wel al voor zich, het is een tafel waarop jij je cliënten behandeld en zij dus in een liggende beweging liggen om behandeld te worden door jou. Soms kan dit zijn voor de wimpers om wimperextensions te laten zetten of juist voor een heerlijke ontspannen massage door een masseuse. Een andere benaming voor dit product zijn ligbanken. Je hoor de schoonheidsspecialiste vaak ook zeggen: “Neem plaats op de ligbank” of “Ga lekker liggen en maak het jezelf comfortabel op het ligbed”. Een product zoals deze krijgt vaak honderde benamingen. Een toch weet iedereen wat je bedoelt als je het zegt. Het gemakkelijke aan dit soort tafels is dat je deze vaak kan inklappen. Heb je een kleine ruimte en moet deze weg? Dan klap je hem in en zal je dus zien dat hij niet in de weg staat. 

massagetafel

Behandeling 

Een massagetafel kan je dus heerlijk op worden behandeld. Dit soort tafels zijn meestal bekleed met een wafeldeken, een deken met een leuk patroontje. Het patroontje is een wafelpatroon vandaar ook de naam. Een extra kussen hoeft niet in dit soort banken. Er zit vaak zelf al genoeg zachte voering in waardoor jouw klant lekker zacht ligt en soms wel eens in slaap valt op het moment dat dat je bezig bent met de behandeling. Dit soort producten worden vaak gemaakt van verschillende soorten materialen. 

Het product zelf 

 Een massagetafel is bedoeld voor verschillende doeleinden zoals hierboven ook beschreven. Daarom is het belangrijk dat er goed met het product om wordt gegaan. Je hebt anders kans dat de gebruiksduur korter wordt dan wat het eigenlijk zou moeten zijn. Deze bedden heb je in zoveel soorten, kleuren en maten dat de keuze enorm is. Hierdoor zit er zeker wat voor iedereen bij.