lego cityLifestyle Tips 

Maak met de LEGO City bouwsets jouw droomstad

Ben jij op zoek naar leuke LEGO sets, kijk dan ook eens naar LEGO City! Deze serie aan bouwmodellen bestaan uit allerlei leuke en alledaagse objecten. Zo zijn er auto’s, treinen, vliegtuigen maar natuurlijk ook gewoon winkels of musea. Zo sluiten alle sets uit deze serie goed op elkaar aan en combineren ze perfect. Omdat alles in dezelfde stijl is kan je met een paar sets al heel snel jouw eigen dorp of stad maken. Hoe jij jouw stad maakt is helemaal aan jou, wil je een rustige stad zorg dan dat je een rustgevend marktpleintje hebt. Ben jij meer van wat drukte en chaos, dan is de politie ontsnapping meer jouw ding. Laat hierin jouw fantasie dus helemaal de vrije loop gaan. Zo bouw jij stap voor stap jouw droomstad.

LEGO city trein

Bouw jouw droom

Er bestaan zoveel soorten uitbreidingen dat er altijd wel iets interessants is voor jou. Wil je de ruimte in of juist de zee op? Voor beide wensen hebben wij aanbod. Zo zijn er sets voor een raketlancering maar ook sets met boten en zelfs onderwater basissen. Hierdoor kan je zodra jouw stad perfect is uitbreiden van stad tot een regio, en voor wie er de fantasie voor heeft kan je zelfs spreken van jouw eigen LEGO landje. Doordat er altijd nieuwe set gemaakt worden komt er ook steeds meer bij. Hierdoor weet je nooit wat er over een paar weken wel niet voor iets fantastisch bij zal komen! Laat je verrassen door de creativiteit van LEGO en ontdek waar jij op uitkomt met het maken van jouw droomland. En dit alles natuurlijk met de City bouwsets van LEGO!

Alle LEGO City bouwsets zijn beschikbaar vanaf kinderen van 5 jaar en ouder. Houdt er rekening mee dat een enkeling bouwsets voor hogere leeftijden zijn. Laat je hierdoor echter niet beperken. Wil jij op latere leeftijd een droomstad bouwen? Ga hier dan vooral voor, LEGO kent namelijk geen maximale leeftijd, en iedereen is welkom te doen wat ze willen!

Related posts

Leave a Comment