Geen categorie 

Loungewear dragen in 2021

Loungewear bestaat al lange tijd, maar het afgelopen jaar hebben we gezien dat de populariteit naar comfortabele kleding enorm is gestegen. Als je denkt aan comfortabele kleding valt hier vaak een huispak onder. Toch zien we dat veel mensen ook kiezen voor sportkleding. We hebben lange tijd niet kunnen sporten in een sportschool, maar buiten zijn nog wel mogelijkheden om te bewegen. Men kiest er graag voor de hele dag te werken in sportkleding en gaat daarna een rondje rennen of volgt een bootcamp buiten. Hoe kun je loungewear in 2021 nog meer dragen?

Hoe kies ik de juiste stof?

Opzoek naar een AB shirt of misschien een heel trainingspak waarin je vanuit huis kunt werken en daarna direct door kunt om te sporten? Ook de winkels zijn lange tijd dicht geweest. Veel online webshops hebben ook geen fysieke winkel of misschien geen fysieke winkel bij jou in de buurt. Dan blijft online shoppen als enige optie over. Hoe weet je zeker dat je kiest voor het juiste merk, de stof, het product en meer? Je kunt een aantal dingen doen:

  • ·       Kijk thuis naar het materiaal waar je lievelingspakken van gemaakt zijn. Zoek op basis van deze informatie naar nieuwe pakken met dezelfde stoffen.
  • Zoek online inspiratie op. Zo kun je op internet genoeg webshops vinden die loungewear voor heren verkopen. Maar ook veel bekenden en influencers promoten deze kledingstukken enorm. Je kunt je nieuwe pak dus ook sneller met korting aanschaffen!
  • Zoek video reviews op! Je ziet hierdoor beter hoe het kledingstuk valt en of dit bij jouw bouw past.

Nieuwe dingen durven uit te proberen

Ben je geen fan van de trend of durf je niet zo snel de deur uit? Begin met kleinere stappen. Scoor een mooi pak bij AB Lifestyle sale en kijk hoe dit staat als je dit combineert met nette schoenen. Of je kiest ervoor om deze trainingspakken alleen in het weekend buiten te dragen.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment