Wonen 

Lees hier wat je moet weten over industriepapier

In feite kun je het veel gebruikte industriepapier een onderdeel noemen van poetspapier. Industriepapier heb je in minirollen en midi rollen. De minirol geldt niet geheel verrassend als de kleinste variant die beschikbaar is. Deze rollen zijn ideaal wanneer er geen ruimte is voor een midirol dispenser, bijvoorbeeld in de bijkeuken of de pantry.

Het lijkt wel alsof alles te reinigen is met behulp van industriepapier

Van het industriepapier wordt het papier op een midirol verreweg het meest gebruikt. De toepassingsmogelijkheden zijn bijzonder breed. Zo wordt industriepapier gebruikt in horeca keukens voor het drogen van de handen of voor het afnemen van de vuile werkbanken. Je ruimt er gemakkelijk vetten mee af zoals ook ander vuil met dit papier tamelijk eenvoudig is weg te nemen. Industriepapier is ook in de werkplaatsen en garages ondertussen een graag geziene gast. Zeker ook olie en vet en de friteuse is eenvoudig te reinigen met industriepapier. 

Check welk papier het meest geschikt is voor jouw dispenser

Als er een soort papier is dat veel toepassingsmogelijkheden heeft, dan is het wel industriepapier, Het papier absorbeert erg goed en het papier is relatief sterk. Industriepapier geldt ondertussen als perfect papier voor het opruimen van vuil en vocht, terwijl het aan de andere kant ook ideaal papier is m je neus te sluiten. Doorgaans krijgt industriepapier plaats in een dispenser. Door het uitvoeren van een dispenser check kun je precies nagaan welk papier goed in welke dispenser past en dus aansluit bij jouw wensen.

Ideaal wanneer je het vooral netjes wilt houden in jouw onderneming

Over populair gesproken; behalve industriepapier is ook de toiletpapierdispenser aan een sterke opmars bezig. Deze toiletpapier dispenser zorgt in alle gevallen voor een zeer nette uitstraling. Ook de uitgifte van toiletpapier gebeurt zeer ordelijk. De dispensers zijn uiteraard navulbaar en je kiest in principe zelf wel soort toiletpapier je in de dispenser plaatst. In alles is werken met een toiletpapierdispenser een zegen wanneer je het graag netjes wilt houden in jouw onderneming. 

Er wordt nadrukkelijk rekening gehouden met het milieu en het kappen van bomen

Natuurlijk wordt bij zowel industriepapier en ook toiletpapier nadrukkelijk rekening gehouden met het milieu. Er is te lang geen rekening gehouden met de bomenkap waardoor dit de spuigaten uit liep. Dat is tegenwoordig anders, nu er meer en meer gebruik gemaakt wordt van gerecycled papier of er speciale houtsoorten voor papier gekweekt worden. Een prima zaak natuurlijk. Je kunt dus tegenwoordig zonder gewetensbezwaren aan de slag met industriepapier. Dat is geen enkel probleem. 

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment