vloeren wonenWonen 

Jouw interieur in 2022 op de schop!

New year, new me. Een veelgehoorde uitspraak. De maand januari staat bij veel mensen in het teken van goede voornemens. Ben jij net als veel andere Nederlanders dit jaar van plan om je interieur te vernieuwen? Dan is het tijd om deze blog even door te nemen! In deze blog gaan we in op een aantal trends. Wellicht heb je nog toevoegingen na het lezen van deze blog. Laat in dat geval gerust even een reactie achter onderaan deze blog. We zijn erg benieuwd naar jouw tips. 

Wil je 2022 goed beginnen? Het begint allemaal met een mooie vloer! Voor het uitzoeken van een prachtige vloer raden we je aan om een bezoek te brengen (online of in de showroom) aan Laminaatpark. Hier koop je goedkoop laminaat of een prachtige pvc vloer.  

Ronde en organische vormen

Deze trend zagen we in 2021 al ontstaan. Ook in 2022 zet deze trend door. Bij deze trend worden er voornamelijk ronde en organische vormen toegepast in het interieur. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een ronde bank (bestaande uit meerdere zitelementen). Daarnaast zien we dat veel (zit)meubels voorzien zijn van een zachte stof. Dit zorgt ervoor dat meubels aaibaar worden. Een trend die niet zo gek is. In 2020 en 2021 brengen we (mede dankzij het coronavirus) namelijk veel tijd thuis door. Dat doe je het liefst comfortabel! 

Slimme apparaten

Technologie staat niet stil! In 2022 gaan we steeds vaker gebruik maken van ‘domotica’. Hierbij automatiseren we bepaalde processen in onze woning. Het openen en sluiten van de gordijnen doe je niet meer handmatig, maar middels een afstandsbediening of zelfs via stembediening. 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment