Wonen 

Jouw huis een hotel look geven?

Ben jij helemaal verliefd geworden op het hotel waar je afgelopen zomer hebt overnacht? Dan is het mogelijk om deze stijl te kopiëren en te gebruiken in jouw interieur. Wij benoemen in dit artikel een aantal zaken waar je op kan letten of waar je naar kan kijken!

Het algehele gevoel

Wat is jouw het meest bijgebleven van het hotel? Is dat de badkamer? Het slaapgedeelte? Of is het juist de algehele uitstraling van het hotel? Een (luxe) hotel heeft vaak het hele pakket goed op orde. Bij binnenkomst wordt je vaak al verbluft door de grote elementen, de mooie vloer en strakke wandtegels. 

Tip: Kijk eens op de website van Villategel.nl. Zij bieden als tegelshowroom nabij Nieuwegein de mooiste vloer-, wand- en badkamertegels. Deze tegels geven jouw huis een zeer warme en unieke uitstraling.

De slaapkamer

Uiteindelijk draait het in het hotel natuurlijk om slapen. Vandaar dat wij ook enkele tips hebben voor de slaapkamer.

Kies voor opvallende objecten

Het zal je vast opgevallen zijn dat luxe hotels kiezen voor grote en unieke objecten. De plantenbakken zijn groot en mooi afgewerkt. Maar ook de lampen en lampenkappen zullen je opgevallen zijn. Hoe groter, hoe beter. De juiste kleur is natuurlijk ook belangrijk!

Kunst

Zoek naar het schilderij of doek dat jullie kamer helemaal afmaakt. Een mooi schilderij zorgt ervoor dat de slaapkamer meer allure krijgt. Laat dit nou net zijn waar je naar op zoek bent. 

Last but not least: Het bed!

Heb je al een mooi kingsize bed? Kleed deze dan ook mooi aan. Zorg voor meerdere lagen. Kussens. Extra deken. Maak daarnaast het bed elke dag mooi op, zodat je altijd met het hotel gevoel naar bed gaat.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment