Drinken 

Je eigen cacaobonen kopen

Cacao die je in de supermarkt koopt is meestal zo verhit dat de gezonde voedingsstoffen volledig vernietigd zijn. Rauwe cacao is niet of minimaal verhit zodat het helende effect van de cacao werkzaam blijft. Wil je cacaobonen kopen? Dan doe je dit het beste in een winkel waar men gespecialiseerd is in gezonde voeding. In deze winkel kun je cacaobonen ongebrand kopen. Rauwe cacao bevat veel stoffen die een goede werking hebben op ons lichaam. Al duizenden jaren lang worden cacao ceremonies gehouden in Zuid-Amerika. De cacao wordt ingezet om je hart te openen en je lichaam en ziel te ontgiften. Moderne wetenschap heeft bewezen dat die oeroude wijsheden zeer waardevol blijken te zijn. Je eigen cacaobonen kopen doe je dus voor je eigen gezondheid.

Gezonde voeding binnen handbereik

Gezonde voeding is enorm belangrijk! Niet alleen voor nu, maar ook voor je toekomst. Eet je gezond, dan leef je langer. Je lichaam gebruikt nu eenmaal de voedingsstoffen die jij er zelf in stopt. Kies je voor gezond voedsel en voor veel beweging? Dan loop je minder kans op uiteenlopende, soms dodelijke ziekten. Daarnaast zorgt gezonde voeding en regelmatig bewegen voor een betere mentale gezondheid. Wanneer je praat over gezond eten denk je niet direct aan een reep chocolade. De suiker die in dit snoep zit is dan ook absoluut niet goed voor je lichaam. Maar kies je voor rauwe cacao, dan past dit juist fantastisch in je dieet. Let wanneer je cacaobonen gaat kopen altijd op of de bonen ongebrand of onverhit zijn. 

Verbeter je leefstijl

Iedereen wil minstens 80 jaar oud worden en de gezondheid behouden. Met de hulp van medische snufjes kunnen we tegenwoordig veel. Er zijn dan ook 2 beproefde en bewezen manieren om die leeftijd te halen. De eerste is jezelf volproppen met medicatie en desnoods technische hulpmiddelen aanschaffen. Je kunt dan misschien wel 150 jaar oud worden, mits je het prima vindt dat je hier en daar een orgaan of lichaamsdeel vervangt voor een exemplaar van kunststof. De gemakkelijke én goedkopere manier is door simpelweg stress te voorkomen, niet roken, gezond en uitgebalanceerd te eten en drinken, regelmatig buiten zijn en bewegen. Leef gezond en kies bewust, kies voor chocolade waar je lichaam iets aan heeft! Maar zorg ook dat je geniet.

Online cacaobonen kopen, en nog veel meer

Rauwe cacao kun je eigenlijk combineren met alles wat je maar wilt. Denk bijvoorbeeld aan Goji bessen met een laagje chocolade, als snack tussen de middag. Of een chocolade reep met noten en kersen. Het klinkt misschien niet gezond, maar dat komt omdat je denkt dat alle chocola volgestopt zit met suiker en andere rommel. Toch heeft rauwe chocolade al die toevoegingen niet en is daarom juist wel gezond. Zo kun je af en toe lekker snacken zonder dat je je daarna rot voelt of je lichaam volstopt met rommel dat het niet nodig heeft. 

 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment