Lifestyle 

Is een online afslankprogramma dan dé manier om gewicht te verliezen?

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en er zijn talloze manieren waarop jij hulp kunt krijgen bij de struggle die afvallen heet. Een daarvan is het volgen van een online afslankprogramma in combinatie met wat ze een slim diet noemen. Gek genoeg blijkt de ondersteuning op afstand – want dat is het online afslankprogramma- heel erg goed te werken. Het is alsof mensen meer verantwoordelijkheid nemen.

Verrassend genoeg blijkt begeleiding op afstand prima te werken

Het klinkt wat tegenstrijdig. Je zou namelijk denken dat wanneer je een afslankprogramma volgt waarbij je eens per week een begeleider ziet beter werkt dan een programma op afstand. Toch is dat niet zo. Mensen ervaren vaak druk. Ze moeten. Ze worden streng toegesproken en zien er op een gegeven moment tegen op om nog met de begeleider af te spreken. Met een online afslankprogramma is dat niet zo. Dan bepaal je zelf of je je aan het weekprogramma houdt en de instructies opvolgt. Gek genoeg doen mensen dat sneller dan met een persoonlijk begeleider.

Mensen voelen zich prettig waardoor vanzelf de beste resultaten bereikt worden

Het online afslankprogramma in combinatie met een slim diet werkt prima. Wat betreft de maaltijden die je neemt heb je veelal zelf de keuze uit een groot aantal recepten. Je eet dus lekker en je eet bovendien genoeg. Van een hongergevoel is geen sprake en de tips en instructies die je krijgt zijn gemakkelijk op te volgen. Mensen voelen zich er dus zeer prettig bij en dat levert de beste resultaten op.

De intrinsieke wil om af te vallen met aanwezig zijn

En laten we heel eerlijk zijn, afvallen is vooral een kwestie van willen en van doorzetten. Het is een kwestie van zelfdiscipline en weten waarom je het doet en met die stip aan de horizon het gewenste resultaat najagen. Afvallen is logisch nadenken en het gezonde verstand gebruiken. Begin niet aan welk online afslankprogramma dan ook als je eigenlijk niet echt wilt afvallen. Want de wil om af te vallen moet intrinsiek aanwezig zijn. Alleen dan is de kans groot dat je wel op het zo gewenste streefgewicht komt.

Het hoeft niet ingewikkeld te zijn

Afvallen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Integendeel. Natuurlijk kunnen de verschillende diëten je prima van dienst zijn en kan begeleiding je eveneens verder helpen. Het moet echter vooral uit jezelf komen. Alleen als je er mentaal klaar voor bent, zal een poging om gewicht te verliezen succesvol zijn.

 

Related posts

Leave a Comment