Tips 

Inktpatronen bestel je gemakkelijk en snel online

We werken natuurlijk steeds meer papierloos. Maar het kan zomaar zijn dat je toch zo af en toe nog iets moet printen. En hoe vervelend is het dan als je misgrijpt? Als het papier op is of als je inktpatronen had moeten bestellen? Het is dus zaak altijd voorbereid te zijn. Je zorgt dus dat je een doos papier op voorraad hebt staan en dat je op tijd inktpatronen bestelt. Dat doe je gewoon online en als je het goed doet, betaal je er ook nog eens niet de hoofdprijs voor. Hoe dat kan? Door slim in te kopen.

Bestel inktpatronen van het huismerk

Het is tegenwoordig echt niet meer nodig om inktpatronen te bestellen bij de (dure) dealer van de printer. Je kunt nu bijvoorbeeld inktcartridges Canon bestellen die het net zo goed doen als de originele exemplaren, maar dan voor een fractie van de prijs. Dat geldt niet alleen voor Canon, maar voor alle bekende en minder bekende printermerken. Je kunt op de site heel gemakkelijk ontdekken of er ook voor jou een goedkopere optie beschikbaar is. Dat deze optie goedkoper is wil zeker niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Ook zal een inktpatroon van het huismerk geen schade toebrengen aan je printer.

Probeer het een keer

Voor de prijs hoef je het dus alvast niet te laten. Bestel eens het huismerk in plaats van het originele, veel duurdere merk. Als je nog voor 22.00 uur bestelt, dan is de kans heel groot dat je je inkt al de volgende dag in huis hebt. Bij een bedrag hoger dan € 35,00 wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Om aan dit bedrag te komen, is het wel nodig dat je meerdere cartridges of patronen tegelijk bestelt. Zo goedkoop is deze webshop!

Hoe zoek ik de inkt voor mijn printer?

Je kunt op de website eerst het merk selecteren in de balk bovenaan de pagina. Kies bijvoorbeeld "Canon printers". Je komt dan op de pagina terecht waar alle types van Canon staan. Je ziet dan een lijst waar je U tegen zegt! Op de printer die je hebt staan staat het typenummer. Als je dat ingeeft in het daarvoor bestemde veld, komt direct de door jou gevraagde informatie in beeld. Ik tikte FC128 en kreeg twee opties: de duopack en de singlepack. Je ziet dan dus ook direct dat een duopack in verhouding goedkoper is. Even je gegevens invullen, betalen (of kiezen voor achteraf betalen) en je inkt is onderweg!

Related posts

Leave a Comment