IMAGE SkincareTips 

Houd jouw huid jong met IMAGE Skincare

Vind je het belangrijk om jouw huid goed te verzorgen? Overweeg dan eens om IMAGE Skincare te proberen. Dit huidverzorgingsmerk is ontwikkeld door Janna Robert, een huidtherapeute. Zij werkt samen met haar man, plastisch chirurg en klinisch directeur Dr. Marc Robert. Naast dat het koppel hun krachten heeft gebundeld, werken zij samen met verschillende wetenschappelijke instituten. Zo heb je de garantie dat jouw producten wetenschappelijk zijn onderzocht en getest. 

Diverse productlijnen

Niet elk huidtype is hetzelfde. Het merk heeft ondertussen al dertien verschillende lijnen ontwikkeld om mensen met diverse huidtypes te kunnen helpen. De Vital-C lijn is bijvoorbeeld gecreëerd voor mensen die last hebben van rosacea. Er is een Restoring lijn ontwikkeld voor de verouderde huid. Zo is er voor elk huidtype wel iets te vinden. Naast een focus op diverse huidtypes, heeft het merk ook producten die gefocust zijn op een bepaalde huidaandoening. Janna Robert kampte zelf met rosacea, waardoor zij ervaring heeft met huidverzorging. 

IMAGE Skincare

Natuurlijke ingrediënten

Als je aan IMAGE Skincare denkt, denk je al gauw aan natuurlijke ingrediënten. Janna Robert hecht waarde aan goede, verantwoorde producten die de huid verbeteren en minder gevoelig maken voor veroudering. Er worden zo weinig mogelijk onnatuurlijke chemische stoffen en bewaarmiddelen in de producten verwerkt, zodat jouw huid zichzelf op een veilige manier kan herstellen.

Related posts

Leave a Comment