Geen categorie 

Hoe verf je als een pro?

Professionele schilders weten dat tijd geld is, dus gebruiken ze routinematig bedrijfsgeheimen om hen te helpen sneller, slimmer en netter te schilderen zonder in te boeten aan kwaliteit. We hebben contact opgenomen met verschillende professionele schilders en hen gevraagd hun favoriete schildertips en -technieken met ons te delen. Hier, nu, zijn hun professionele over schildergeheimen.

Ben je niet op zoek naar tips maar wil je gewoon de beste verf? Kijk dan op https://www.deverfvakman.nl/verfgroothandel/.

Schuur gebreken weg

Om een ​​perfect gladde verflaag op muren, plafonds en houtwerk aan te brengen, moet u beginnen met een perfect glad oppervlak. Een professional vertelde ons dat Sander een betere functietitel zou zijn dan Painter, omdat hij zoveel tijd besteedt aan het verschuiven van schuurpapier. Schuren met het juiste schuurpapier helpt bij het egaliseren van spackling- en gipsplaatverbindingen, maakt randen rond spijkergaten vlakker en veren uit reparaties zodat ze onopvallend in het omringende oppervlak passen. Schuren verwijdert ook bramen en ruwe plekken in geverfd houtwerk, zoals plinten en raam- en deurkozijnen. En door een glanzend geverfd oppervlak op te schuren met fijn schuurpapier, kan de nieuwe verflaag gemakkelijker hechten.

Gebruik een stok

Gebruik een stuurstok met schuurpapier met korrel 220 om de muren verticaal vanaf de plint tot aan het plafond te schuren. Zorg ervoor dat u elke streek een beetje overlapt om ervoor te zorgen dat u geen enkele plek mist. Schuur vervolgens horizontaal langs de bovenkant van de plintlijst en langs de bovenkant van de muren aan het plafond. Oefen niet te veel druk uit op de stuurstok, anders kan de draaibare kop omvallen en de muur beschadigen. Bovendien heeft schuurpapier de neiging om op te laden (verstopt) als je te hard drukt.

Gebruik voor het schuren van decoratief houtwerk een schuurspons, die in spleten terechtkomt en zich gemakkelijk aanpast aan de contouren.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment