Geen categorie 

Hoe kom jij aan antwoorden?

Het is allemaal een onzekere tijd. We zitten nu in de eerste dag van een harde lockdown. We moeten zien er het beste van te maken. Maar we snappen dat dat niet altijd gemakkelijk is. Het is winter, het is koud, de dagen zijn korter en de donkere momenten duren langer. Dan is het soms fijn om antwoorden te krijgen. Op vragen die we zelf niet kunnen beantwoorden en antwoorden te vinden op vragen die niet echt iedereen voor ons kan beantwoorden. Want hoe komen we deze tijd door?

Laat de sterren spreken!

Alle niet essentiele winkels en plekken zijn gesloten en we zitten momenteel eigenlijk alleen maar thuis. Het virus slaat als een gek om zich heen en dat is natuurlijk iets wat we wilde voorkomen maar niet gelukt is. We hebben antwoorden nodig op bepaalde vragen die we hebben. En waar we zelf het antwoord niet op hebben. Daar kunnen we dan wel wat hulp bij gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een paragnost. Iemand die in de sterren de antwoorden ziet en die ons dan het antwoord kan vertellen.

Zelf vinden we het natuurlijk lastig om in de sterren te kijken, maar het scheelt dat er mensen zijn die het wel kunnen. En ons dan de antwoorden kunnen vertellen waar we naar op zoek zijn. Maar door de huidige maatregelen wordt dit ook een stukje lastiger. We kunnen moeilijker langs gaan. In gevallen als dit worden mensen creatief om toch hun beroep uit te voeren en dan ook nog mensen te blijven helpen. Misschien vind jij wel in de buurt een paragnost die online jou een consult kan geven of via de telefoon. Zodat er alsnog antwoorden op vragen komen en jij wat meer zekerheid in deze onzekere tijd krijgt.

Positief blijven

Maar we moeten vooral proberen om wel positief te blijven. Het lijkt nu alsof we in een ontzettend donkere tunnel zijn beland. Maar onthoudt wel dat er altijd licht is aan het einde van de tunnel. Het kan misschien even duren voordat je dat ziet. Maar het is er altijd. Ook in deze tijden. En dat licht is er op 19 januari, en misschien zitten we dan alsnog even in de tunnel. Maar we izne al wel het licht en daar moeten we aan blijven denken. Uiteindelijk komt er een einde aan deze ellende en kunnen we langzaam terug gaan naar het leven wat we gewend waren. Maar voor nu, moeten we nog even volhouden.

Related posts

Leave a Comment