Geen categorie 

Het merk Otto Chemie

Assortiment

Ben jij op zoek naar producten van Otto Chemie? Groothandel Van Dijken Pro biedt jou als professional een uitgebreid assortiment aan Ottoseal producten. Denk aan professionele siliconenkit, acrylaatkit of MS Polymeerkit. Het Duitse kitmerk Ottoseal is de meest populaire productlijn uit de Otto-Chemie familie. In de groothandel en webshop Vandijkenpro.nl hebben zij onder andere siliconenkit, acrylaatkit en MS Polymeerkit. Ottoseal heeft daarnaast een zeer groot assortiment aan kleuren en types. Er zit dus vrijwel altijd een geschikte kleur voor jou project leverbaar is! Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan kan er een kleur op maat gemaakt worden in het Duitse lab van Otto-Chemie. Uitstraling is natuurlijk zeer belangrijk voor jou als professional.

Toepassingen van Otto-Chemie

De producten van Otto-Chemie zijn schimmelwerend, UV-bestendig en verouderingsbestendig. De producten van Otto-Chemie zijn voorzien van schimmelwerende en bacteriostatische bestandsdelen en hechten zeer goed op keramische ondergronden. Ook is er een zuurvrije kit in het assortiment voor het afdichten van marmer of natuursteen ondergronden. De kit en lijm producten zijn toe te passen in verschillende marktsegmenten. Denk bijvoorbeeld aan de wellness, interieurbouw of cleanrooms.

Advies

Bij Van Dijken Pro koop je niet alleen de juiste kit of lijm, je krijgt ook écht professioneel advies. Weet je niet precies welke kit of lijm het best past bij jou toepassing of project? Bij Van Dijken Pro staan ze voor je klaar met passend persoonlijk advies. De specialisten zijn uiteraard telefonisch of per mail bereikbaar, maar je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen bij de winkel in Tynaarlo (Drenthe) en meteen je producten meenemen. 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment