Geen categorie 

De grootste no go’s in mannenkleding

Oke, laten we voorop stellen dat iedereen lekker aan moet trekken wat hij of zij zou willen. We moeten iemand namelijk zeker niet oordelen op de kleding die hij of zij aan heeft. Toch zijn er wel een aantal no go’s wanneer je de deur uitgaat. Dit ligt vooral aan de combinatie die gemaakt wordt in kleding die niet iedereen altijd goed door heeft. Waar je soms denkt dat het past, is het toch niet helemaal een goede outfit om indruk mee te maken. 

Felle kleuren combineren

Het combineren van felle kleuren kan enorm afschrikken en is daarom ook zeker niet aan te raden. Wanneer je een felle kleur kledingstuk aan hebt, is het aan te raden om voor een rustige kleur te gaan in een ander kledingstuk. Wil je toch het liefst kleur aan? Kijk dan eens naar pasteltinten!

T-shirts met grote foto’s 

Grote foto’s op t-shirts kunnen enorm afschrikken van een ander. Een foto is namelijk enorm in het zicht en kunnen een verkeerde eerste indruk geven. Iemand zal aan de hand van de foto namelijk bepalen hoe jij in elkaar zit. Als je dus voor grote maten heren tshirts gaat kijken, kijk dan eens naar een effen tshirt van RM Fashion. 

Gymschoenen

Hoe lekker deze schoenen ook mogen zitten, gymschoenen zijn voor in de sportschool. Gymschoenen hebben een sportieve uitstraling, maar zijn zeker niet geschikt voor onder een outfit. 

Riemen en bretels combineren

Weet jij waar bretels voor dienen? Juist, om je broek omhoog te houden. Ditzelfde effect heeft een riem. Riemen en bretels zijn dus niet goed om in combinatie te dragen.

Related posts

Leave a Comment