Geen categorie 

Geen zin in tuin onderhoud? Kijk eens naar deze tips!

Tuinieren is voor sommige mensen een hobby en deze mensen vinden dit erg leuk om te doen en genieten hier van. In tijden van corona zijn mensen vaker in de tuin te vinden omdat ze toch de deur niet uit kunnen. De ene persoon is liever aan het klussen in de tuin terwijl de ander liever in de hangmat ligt te genieten van een borrel. De meeste mensen hebben toch liever een tuin met weinig onderhoud zodat ze lekker kunnen genieten. In deze blog geven wij je tips om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan het onderhoud in je tuin.

Een hovenier inschakelen

Vind je het hebben van een groene tuin toch wel erg belangrijk maar heb je echt geen zin om dit te onderhouden dan is een hovenier inhuren een goede optie. Kijk bijvoorbeeld eens naar een hovenier in Huizen. Kous Hoveniers is al jarenlang een toonaangevend hoveniersbedrijf in de regio!

Vermijd veel gras

Het onderhouden van een goede grasmat kost erg veel tijd. Zo moet de gemiddelde grasmat

35 keer per jaar gemaaid worden. Daarnaast moet er ook nog worden gemest, gekalkt, geverticuteerd en moeten de kantjes worden bijgehouden. Het is dus aan te raden geen hele grote stukken gras in je tuin te hebben als je tijd wilt besparen op onderhoud.

Kies de juiste tuinmeubelen uit

Een fout die veel mensen maken is het kopen van houten tuinmeubels om er vervolgens achter te komen dat dit ze toch iets te veel onderhoud kost. Kies daarom voor tuinmeubelen die goed tegen een stootje kunnen.

Related posts

Leave a Comment