Geen categorie 

Fysiotherapie Den Haag

Heb je pijn in je rug, last van een sportblessure, of wil je misschien onder begeleiding van fysiotherapeuten medisch sporten? Wil je dit bij voorkeur doen bij kwalitatief hoogwaardige professionele en zeer bekwame fysiotherapeuten in de omgeving van Den haag? Zoek dan vooral niet verder.


Fysiotherapie is bewezen effectief

AHC fysiotherapie in Ypenburg en Leidschenveen heeft verscheidene disciplines van paramedici onder één dak. Zo hoef je voor verschillende problemen niet ver te reizen. Zoek je manuele therapie, hydrotherapie, dry needling, medische fitness, gewichtsconsulenten, neem dan vooral een kijkje op de website van Fysiotherapeut Den Haag.                                                                                                     Fysiotherapie is bewezen effectief bij de volgende klachten: artrose, nekpijn, etalage benen, lage rugpijn, longklachten, MS, CVA, schouder en elleboogklachten en nog veel meer. Dus heb je last van een van de bovengenoemde klachten? Schroom dan niet om een afspraak te maken. Het mooie is dat naast het bewezen effect van de fysiotherapie, blijkt fysiotherapie ook nog eens goedkoper dan de andere vormen van zorg.

De geschikte oplossing voor iedereen

De fysiotherapeuten in de praktijk hebben meerdere specialisaties. Zo is er voor ieders specifieke hulpvraag een op maat gemaakte oplossing. Zo is er manuele therapie, waar het bewegingsapparaat gestimuleerd wordt om te verbeteren. Ook is er fysiotherapie in warm water. Mensen die moeite hebben met bewegen, hebben veel baadt bij deze vorm van fysiotherapie. Deze vorm van fysiotherapie wordt hydrotherapie genoemd.  Wanneer er pijnlijke spierknopen zijn, kunnen dry needling een zeker goede uitkomst zijn. er wordt met een kleine naald in spieren geprikt.

De praktijk heeft een 4 stappen plan. Allereerst wordt de diagnose gesteld. Overige spieren en gewrichten rondom de pijnlijke plekken worden geanalyseerd. Hiermee worden voorwaardes gecreëerd. Hierna wordt belastbaarheid getraind, zodat je de spieren weer leert gebruiken. Uiteindelijk wordt er een functioneel programma samengesteld, in dit programma word je vakkundig begeleid naar herstel.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment