Tips 

Een baan in de buurt vinden? Schakel Binckwerk in!

Ben je op zoek naar een andere baan? Dan is de kans groot dat je daar niet te ver voor wilt reizen. Je wilt in de buurt van je huis werken om de reistijd zo kort mogelijk te houden. Woon je in de Randstad? Dan kun je terecht bij Binckwerk voor een baan in de buurt. Worden er veel timmerlui gevraagd in Amsterdam en omstreken. Ben jij een timmerman en op zoek naar een baan in de buurt? Dan komt het vast snel in orde! Maar er is meer. Binckwerk is ook altijd op zoek naar andere medewerkers voor andere functies. Wat denk je van verkeersregelaars? Je snapt dat je dan in de Randstad precies goed woont!

Een baan in de buurt scheelt veel stress

Moet je veel en vaak reizen voor je werk? Sta je dagelijks in de file en mis je zo kostbare tijd thuis? Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar een baan in de buurt. Een baan in de buurt kun je gewoon op de fiets bereiken of misschien met het openbaar vervoer. Moet je, als timmerman, je eigen materialen meenemen? Ook dan is een baan in de buurt een goed idee. Je kunt dan de kortste route nemen en lekker aan het werk gaan.

Geniet van de tijd die je thuis doorbrengt

In het afgelopen jaar hebben veel mensen vooral thuis gewerkt en daar raak je toch wat aan gewend. Je ziet je kinderen van dichtbij groeien en zich ontwikkelen en de hond heeft al anderhalf jaar geen last van verlatingsangst. Toch zijn er nog veel mensen die de deur wel uit moeten voor hun werk. Een verkeersregelaar bijvoorbeeld kan zijn of haar werk niet vanaf de keukentafel doen. Datzelfde geldt voor een verpleegkundige of een bouwopruimer. Maar dan is het nog steeds fijn als je snel weer thuis bent als je werkdag erop ziet. Door te kiezen om op zoek te gaan naar een baan in je eigen buurt, zorg je voor meer quality-time thuis!

Niet te ver weg is beter voor je conditie

Wanneer je minder dan 10 kilometer hoeft te reizen om op je werk te verschijnen, dan is de keuze snel gemaakt: je laat de auto staan en je stapt op de (elektrische) fiets. Zo maak je van die korte rit naar je werk direct een trainingsrit. Goed voor je conditie en lekker om je hoofd even leeg te maken. Zo laat je je thuis thuis en je werk op je werk.

Related posts

Leave a Comment