Edibles kopenTips 

Edibles kopen / secret flowers

Op zoek naar hoogwaardige cannabisproducten? Ga voor edibles!

Mensen die meer dan gemiddeld geïnteresseerd zijn in cannabisplanten zijn dit meestal vooral vanwege de THC die in deze planten aanwezig is. Van deze THC gaat immers een psychoactieve werking uit. De meest bekende manier om iets hiervan binnen te krijgen is via het roken van een joint. Dit is echter zeker niet de enige manier. Je zou er namelijk bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om edibles kopen. Edibles zou je kunnen zien als verzamelnaam voor eetbare wietproducten (met THC). Via spelers als Secret flowers zou je deze edibles kunnen verkrijgen. 

In dit artikel gaan we in op de rationele voordelen van het innemen van edibles en wat de opvallende effecten ervan zijn, vooral in vergelijking met het roken van THC-rijke producten. Eerst kijken we echter naar welke soorten edibles er tegenwoordig zoal te verkrijgen zijn.

Secret flowers

Bij edibles kun je tegenwoordig kiezen uit onder meer deze soorten

Als het om edibles gaat heb je tegenwoordig keuze uit meer verschillende producten dan ooit. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan de volgende opties:

  • Wietbrownies en spacecake. Deze soorten zijn inmiddels al vele jaren bekend bij kenners.
  • Zelfgemaakte wietkoekjes.
  • Wietboter.
  • Snoepjes als chips, gummies, taartjes, beef jerky en pepermuntjes. In zelfgemaakte vorm kun je in wezen precies het snoepgoed creëren dat je maar wilt.

Goed om te weten is overigens dat de markt van de edibles nog altijd volop in ontwikkeling is. Door THC-liefhebbers die handig in de keuken zijn worden er daarom nog steeds met enige regelmaat nieuwe vondsten gedaan die voor het grote publiek interessant zouden kunnen blijken te zijn. Blijf daarom zeker de ontwikkelingen op dit gebied in de gaten houden.

Wat zijn de pragmatische voordelen van edibles?

In vergelijking met het roken van een wietjoint heeft het eten van edibles de volgende rationele voordelen te bieden:

  • Zeker als je je eigen edibles klaarmaakt óf wanneer je deze inkoopt bij een partij die je echt kunt vertrouwen weet je zeker met welke hoeveelheid THC je te maken krijgt. In etenswaren valt de hoeveelheid THC die je erin doet namelijk tot in detail af te passen. Bij een joint is dat heel wat moeilijker. Het doseren is dus makkelijker bij edibles.
  • Edibles zijn geschikt voor elk moment van de dag. Dit geldt vooral als je snoepjes of andere kleine tussendoortjes gebruikt. Hier heeft men over het algemeen altijd zin in.
  • De meeste producten die als edibles worden gebruikt zijn lang houdbaar. Je hoeft dus geen haast te maken met ze te gebruiken.

De effecten: langer wachten, meer kracht

Wat betreft de uitwerkingen van edibles is er een aantal duidelijke verschillen met het roken van wiet. Zo duurt het bij edibles doorgaans langer tot je de effecten er echt van merkt. Echter houden de effecten vervolgens wel beduidend langer aan. Dat is dus iets om rekening te houden bij je dagplanning. Een ander puntje van aandacht is dat edibles relatief zwaarder binnenkomen dan joints. Zeker in het begin zul je het doseren waar we het al eerder over hadden dus serieus moeten nemen.

Related posts

Leave a Comment