Tips 

Drie tips voor een zwangere vrouw

Ik heb wat tips voor je! Ik ben ondertussen van moeder van 3 fantastische kinderen (Demi, Laureen en Han) en kan jou daardoor uit eigen ervaring enkele goede tips geven. Waarom? Er zijn tijdens jouw zwangerschap al een aantal dingen waar je rekening mee moet of kan houden. 

Kinderopvang of gastouder regelen

Dit klinkt natuurlijk nog erg ver weg. Zeker als je ├ęcht net zwanger bent. Toch is het belangrijk om je alvast in dit onderwerp te gaan verdiepen. In zowel grote steden als kleine dorpen zit de opvang snel vol. Kijk eens rond in jouw wijk of plaats. Je zult je verbazen hoe snel de opvang vol zit. Google eens op kinderopvang enschede of kinderopvang nijverdal, tenminste als je in deze regio woont. Het is altijd goed om kinderopvang, gastouder, peuterspeelzaal in combinatie met een plaats te zoeken. Woon je in de regio twente? Bekijk dan de website van Columbus Junior.

Begin met het maken van een longlist

Wellicht heb jij al vanaf het een begin een naam in je hoofd, echter zal je merken dat je na een tijdje toch stiekem begint te twijfelen. Is dit wel de naam die past bij onze kleine man of dame? Zorg ervoor dat je direct al een paar leuke namen op een lijstje zet en dat je gewoon begint met strepen. Zo zorg je ervoor dat je op het eind echt goed hebt nagedacht over de naam.

Zorg voor een vluchtkoffer

Zo gewenst als de kleine is gekomen, zo ongewenst kan het ineens ter wereld komen. Dit bedoelen we niet verkeerd, maar soms komt de kleine als je het niet verwacht. Zorg er daarom voor dat er vanaf week 34 een vluchtkoffer klaar staat. Is het moment dan toch ineens daar, hoef je niet alles bij elkaar te zoeken.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment