Vakantie 

Drie dingen die je niet kan missen in je luxe tuin

Het is heerlijk om in de zomer in een chique strandtent te vertoeven met een glas rosé en een lekkere lunch. Een beetje zien en gezien worden en tegelijkertijd een lekker kleurtje krijgen. Ideaal toch?! Maar om dit elke dag te doen, is misschien een beetje te pijnlijk voor je portemonnee. Je kunt natuurlijk ook gewoon in je tuin lekker met vrienden een drankje doen en zonnen. Wil je weten hoe je ervoor kan zorgen dat je tuin niet onder doet voor zo’n chique strandtent? En hoe je kunt zorgen dat je alles hebt wat maar nodig is om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken? Lees dan nu mijn blog met tips! 

Een chique loungeset 

Allereerst is natuurlijk het meest essentiële onderdeel voor een strandtent-experience, een goede loungeset! Door een loungeset zal je tuin zelfs de strandtent kunnen overtreffen, want die strandbedjes zijn vaak helemaal niet zo denderend. Met een grote en comfortabele loungeset (google even 'loungebank tuin' om goede te vinden), waar je lekker al je vrienden op kwijt kunt en die er ook nog chique uitziet, wil je dus misschien wel helemaal niet meer weg uit je tuin! 

Een goede wijnkoeler 

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om een goede wijnkoeler aan te schaffen. Op die manier kun je je flesje rosé bij de hand houden, maar zorg je ervoor dat je geen lauw wijntje aan het drinken bent. En daarnaast hoef je ook niet steeds op te staan voor je gasten om voor ze een wijntje in te schenken, maar nu kunnen ze dat gewoon zelf doen. Een goede wijnkoeler is aan te schaffen bij een woonwinkel of warenhuis zoals de Bijenkorf of een webshop met woonspullen zoals Fonq. 

Een grote parasol 

Ook is een grote parasol heel fijn om te hebben, omdat het in Nederland best nog eens heet kan worden. Natuurlijk staat Nederland niet per se bekend om zijn hete zomers, maar toch hebben we al een aantal keer een hittegolf gehad waarbij het ineens een aantal dagen 30 graden of meer is. Het is dan wel erg fijn als je even in de schaduw kan gaan zitten als je het te heet krijgt of misschien zelfs wel aan het verbranden bent. Ook is dit heel verstandig voor je gezondheid, want je wil geen zonnesteek oplopen natuurlijk! Dan kan je helemaal niet meer genieten van het zonnetje! 

Mandje met benodigdheden 

Tot slot is mijn gouden tip om een mandje te maken met spullen die je nodig hebt voor het zonnen. Dan hoef je niet steeds vanuit het hele huis je spullen te verzamelen voordat je eindelijk kan gaan liggen. Maak dus gewoon een mandje met een zonnebrand, een handdoek, een petje, je oortjes, je boek, en wat je nog meer altijd gebruikt bij het zonnen! Dan hoef je geen tijd te verspillen en kan je zo snel mogelijk je strandtent.. eh… tuin in!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment