Tips 

De top 3 fashion items van het moment

Ben je altijd op de hoogte van de laatste fashion? Of heb je deze blog nodig om daarvan op de hoogte te zijn? Wie of wat je ook bent, we weten zeker dat je wel wat kan met deze blog! Met onze tips ga jij namelijk straks weer fashionable over straat. Zo niet? Dan komt het niet door ons! Lees gerust eventjes door.

Ripped Jeans

De ripped jeans zien we eigenlijk al een paar jaar in het straatbeeld en toch blijft dit een van de fashion items die de komende jaren wel veel gezien blijft. Je ziet veel verschillende varianten van de ripped jeans. Daarnaast volgen de merken elkaar in rap tempo op als er een nieuwe soort ripped jeans wordt uitgebracht. Heb jij al een paar Ripped Jeans in huis? Of houd jij vast aan je nette strakke broek?

Cowboy boots

We zien tegenwoordig ook steeds meer cowboy boots in het straatbeeld voorbijkomen. Je zou misschien denken aan mannen die weer als cowboy spelen zoals vroeger. Niets is minder waar. De cowboy boots van onder andere Sendra Boots zijn een ware hit. Zoek maar eens op Sendra laarzen dames en je krijgt een hoop leuke varianten, opties, kleuren en prints te zien.

Armbanden

Voor de mannen hebben we ook nog een leuk fashion tip. Wil je naast je dure klokkie ook nog wat om je andere pols hebben hangen? Dan kunnen we je de Buddha to Buddha armbanden zeker aanraden. Deze kwalitatieve armbanden zijn zo populair dat ze ook volop door oplichters worden verkocht. Je ziet regelmatig nep Buddha to Buddha armbanden verkocht worden ver onder de verkoop advies prijs. Ben jij daar wel eens ingetrapt? Zo ja, kijk voortaan extra goed uit als iets te mooi lijkt om waar te zijn!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment