muurstickersWonen 

De mooiste stickers

Muurstickers zijn er in verschillende soorten en maten, van stickers voor de hal tot de mooiste gesneden stickers waarbij je geen randen ziet. Wat je keus ook is, wat erop komt te staan heb je helemaal zelf in de hand. Je favoriete huisdier of een schitterend portret waar je met de hele familie op staat, wat je ook mooi en leuk vind het is allemaal mogelijk bij plakhetzelf.nl. Wat voor materiaal je ook wilt voor een sticker, geschikt voor elke ondergrond. 

Huisstijl van je bedrijf meenemen in de sticker

muurstickers

Natuurlijk is het leuk om thuis de muren op te fleuren met muurstickers, toch is het ook op zakelijk gebied een goede manier om je bedrijf in the picture te zetten bij de bezoekers. Door de huisstijl en het logo van je bedrijf erop te laten bedrukken, heb je al snel een schitterende achtergrond in bijvoorbeeld de hal of een ander vertrek binnen je bedrijf. Een saai kantoor kun je weer vrolijk maken, met een muursticker waar de zee te zien is. De mogelijkheden en kansen zijn enorm, waar je ook een sticker wilt aanbrengen.

Ideaal voor de kinderkamer

De kinderkamer is een kamer die er vrolijk uit moet zien met leuke muurstickers, een jungle, olifant of andere leuke dieren doe het altijd goed in de kinderkamer. Een eigen ontwerp in combinatie met een mooi patroon is ook mogelijk, diverse strepen, figuren of andere voorwerpen kun je eenvoudig laten aanbrengen op de sticker. Wat je ook kiest of aan laat brengen, bij plakhetzelf.nl word er altijd de grootste aandacht besteed aan je muurstickers.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment