Tips 

De mooiste damesschoenen op een rijtje

Goede schoenen zijn enorm belangrijk. Als je namelijk op slechte schoenen loopt is dit niet goed voor je lichaam en je postuur. Je kunt last krijgen van blessures en kwaaltjes op de lange termijn. Daarnaast zorgen goede schoenen er ook voor dat je een goede indruk achterlaat bij mensen. Als jij bijvoorbeeld met vertrapte gympen of hakken met kapotte neus op een sollicitatie komt, zul je minder kans maken op de baan. Het is het dus meer dan waard om te investeren in goede schoenen voor in je garderobe. Maar welke soorten schoenen moet je als vrouw nou echt in je kast hebben liggen? Lees nu hieronder welke soorten schoenen het waard zijn om wat geld in te investeren! 

Toffe sneakers

Allereerst is een paar toffe sneakers fijn om te hebben, omdat deze elke casual outfit kunnen opleuken. En daarnaast is het natuurlijk fijn als je schoenen hebt waar je comfortabel op loopt, zodat je hier lange stadswandelingen mee kunt maken of een middag mee kunt winkelen zonder pijn in je voeten te krijgen. Zorg er dus voor, als je sneakers koopt, dat deze een goede zool hebben met genoeg demping. Dit is fijn voor je voeten, je lichaam en je postuur! Mocht je niet van hele grove en sportieve sneakers houden, dan bestaan er ook nette sneakers met een goede kwaliteit zool. Bij Van Arendonk heb je bijvoorbeeld het merk Via Vai die onder andere zulke nette maar comfortabele sneakers verkoopt. 

Laarsjes voor de winter 

Daarnaast is het voor de winter enorm lekker om een paar laarsjes te hebben. Laarsjes zijn lekkerder dan sneakers omdat deze warmer zijn. Laarsjes bedekken namelijk je enkel, waar sneakers dit niet altijd doen. Ook zijn goede kwaliteit laarsjes vaak van leer gemaakt, waardoor ze goed geïsoleerd zijn en de warmte van je voeten in het laarsje houden. En tot slot is leer ook nog eens heel comfortabel. Nette laarsjes hoeven dus helemaal niet oncomfortabel te zijn! Leer gaat namelijk nog een beetje uitlopen, waardoor leren laarsjes een soort van ‘vormen’ naar jouw voeten. 

Pumps

Tot slot is het een ‘must’ om een goed paar pumps in je kast te hebben. Helaas heb ik geen tip voor comfortabele pumps, want pumps zitten nou eenmaal iets minder lekker. Je hebt wel pumps met een blokhak die iets lekkerder lopen, maar als je het aan mij vraagt zijn deze ook gelijk iets minder mooi. Pumps in je kast hebben liggen is een must, omdat je altijd wel een gelegenheid hebt waarbij gewone sneakers of laarsjes niet gepast zijn. Denk aan een sollicitatie, een cocktailfeest of zelfs een gala! Als je dan last-minute nog snel naar de winkel moet om pumps aan te schaffen, kan dat voor veel stress zorgen. Zorg dus gewoon (voor de zekerheid) vast dat je een paar goede en mooie pumps in huis hebt!

Related posts

Leave a Comment