Lifestyle 

De Game Boy Advance | Unieke gaming console

20 jaar geleden kwam dit gameconsole voor het eerst op de markt en niemand had verwacht dat een draagbare gameconsole zo populair zou worden. Inderdaad, de game boy Advance was vanaf dag 1 een zeer populair gameconsole en iedereen kent het wel. Iedereen heeft het wel eens in zijn of haar verleden gespeeld en deze game consoles zijn tot de dag van vandaag nog razend populair. Ik maak nog dagelijks gebruik van de vintage game boy Advance en ik neem jullie mee in mijn favoriete games op de Gameboy Advance. Ook ben ik benieuwd naar jullie mening, dus hoor graag een game boy advance review van jullie.

De ultieme vintage gameconsole

De game boy Advance is een welbekende naam in de vintage gamewereld. Deze game boy kwam in 2001 officieel op de markt. In tegenstelling tot de traditionele game boy color werden er twee nieuwe knopjes aan deze gameconsole toegevoegd. Dit waren de L en de R knop. Deze knoppen brachten meer functionaliteiten en maakte de spellen complexer. In tegenstelling tot de cartridges van de Gameboy Color, waren de cartridges van de Gameboy advance twee keer zo klein en makkelijk op te bergen. Ook is het grote voordeel van de game boy advance in tegenstelling tot de game boy color, de grootte. De game boy advance is kleiner en dus makkelijker op te bergen en mee te nemen. Tevens hoef je niet thuis ze zitten om te kunnen spelen. Zorg voor een goede batterij en speel overal waar je wilt.

Verschillende soorten games

Er zijn honderden games die gespeeld kunnen worden met de game boy advance en het grootste voordeel is dat de cartridges van de game boy color ook in de game boy advance passen. Zo kunnen de oudere spellen ook gespeeld worden op de game boy color. Mijn favoriete spellen op de game boy advance zijn de traditionele Pokémon spellen. De Pokémon spellen brengen me automatisch terug naar mijn jeugd. De games Pokémon Emerald en Crystal zijn mijn persoonlijke favorieten, maar ik heb alle Pokémon spellen gespeeld en heb van ze allemaal genoten.

Natuurlijk behoort Mario ook tot één van mijn favorieten. Mario is niet weg te denken in de gamewereld en wordt nog miljoenen keren gespeeld wereldwijd. Super Mario Land behoort to mijn favoriete Mario spel en brengt me direct terug naar het mooie verleden.

Het derde spel dat zeker een plekje heeft in mijn top 3 van vintage games is Zelda. The Legend of Zelda speel ik tot de dag van vandaag nog  steeds. Het brengt me terug naar een fictieve wereld waar ik veel herinneringen aan heb.

Related posts

Leave a Comment