Geen categorie 

De droom van iedere jonge tiener

Eindelijk, je wordt 16 jaar. Een leeftijd om naar uit te kijken. De dromen die jij al jaren hebt gaan eindelijk uitkomen, toch? Of heb jij nooit van onderstaande zaken gedroomd?

Een scooter of brommer

Mijn droom was het jarenlang om een eigen scooter te hebben en daarmee naar de middelbare school te gaan. Ik woon zelf in Dronten en heb daarom ook een scooter in Dronten gekocht. Toch heb ik overal gezocht en heb ik zelfs naar een scooter in Almere gekeken. Wat voor scooter zoek jij? Een sportieve? Een italiaanse? Een hippe? Of ben jij juist op zoek naar een schakelbrommer? Er zijn 1001 mogelijkheden. Mijn tip: Bespreek jouw wensen met een betrouwbaar bedrijf zoals Robert de Vries in Lelystad.

Eindelijk naar dat feestje

Waar jouw vrienden al een tijdje naar de kroeg gaan of een leuk festival, moest jij nog even wachten! Tot binnenkort. Nog even en jij gaat alle kroegen en festivals in de buurt onveilig maken. Natuurlijk wel op een verantwoorde manier, maar dat is voor jou vanzelfsprekend. 

Beginnen met autorijlessen

Vanaf 16,5 jaar mag jij ook gaan beginnen met autorijlessen. Heb jij helemaal niets met een scooter of brommer, dan is dit natuurlijk de uitgelezen mogelijkheid om zo vroeg mogelijk een rijbewijs te hebben. 

Je eigen bedrijf beginnen

Hé, dit had je vast nog niet eerder gehoord. Vanaf je 16e levensjaar mag jij ook een eigen bedrijf beginnen, mits je daar toestemming van een rechter krijgt. Vind jij het leuk om websites te maken? Kan jij andere bedrijven voorzien van jouw advies? Start dan een bedrijf op je eigen naam.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment