Tips 

De beste checklist na het kopen van je nieuwe auto

Je hebt net je nieuwe Dodge Ram aangeschaft bij de Dodge Ram dealer in de buurt. Je kunt niet wachten om die V8 motor eens goed te gaan testen. Voordat je het nieuwe monster kan uittesten zijn er nog een aantal zaken die je moet regelen. Wij geven we je in deze blog een checklist met alles wat je moet regelen.

Het overschrijven naar jouw naam

Als het goed is heb je van je verkoper een tenaamstellingsverslag gekregen. Hierin staat een code vermeld die je nodig hebt voor het aanvragen van je verzekering. Ook zal je een kentekencard nodig hebben met een code erop. Deze code vormt samen met de code op het kentekencard de code die je nodig hebt. Heb je deze code? Dan heb je alleen nog een geldig legitimatiebewijs nodig om de auto op jouw naam te zetten. 

Autoverzekering

Na het overschrijven van de auto ben je verplicht om een verzekering aan te schaffen. Je moet minimaal een WA verzekering afsluiten. Het aanbod is groot wat betreft autoverzekeringen. Doe dus goede research voordat je een autoverzekering aanschaft. Er zijn op het internet genoeg plekken waar je dit kunt vergelijken. Heb je hier hulp bij nodig? Je autodealer kan vast advies geven.

APK en Wegenbelasting

Heb je de auto overgeschreven en een verzekering aangeschaft? Dan is het tijd om je APK te gaan regelen. Wanneer je geen geldig APK rapport hebt krijg je eventuele schade niet meer vergoed. Dan is je enige zorg nog de wegenbelasting. Is dit ook geregeld? Dan kan je met je nieuwe Dodge Ram de weg op! Kijk eens op de website van Sellesautos.nl.

Related posts

Leave a Comment