Tips 

Dagje shoppen in Zwolle

Wil je een dagje lekker winkelen in Zwolle? Dan zijn er in deze stad een aantal winkelcentra te vinden waar je terecht kunt. Hieronder vind je een lijst met een aantal winkelcentrums waar je genoeg leuke winkels in Zwolle zult vinden. 

Winkelcentrum Zwolle Zuid

Het winkelcentrum Zwolle Zuid is een gemoedelijk winkelcentrum met een ruime keus aan kleine winkeltjes en informele eetlocaties. Hier vind je onder andere de winkels Hema, Kruidvat, Xenos en de Action. Voor een gezellig dagje winkelen met een ruime keuze aan winkels ben je bij Winkelcentrum Zwolle Zuid op het juiste adres. 

Museum Kwartier Zwolle

Wil je winkelen in Zwolle in een uniek en eigentijds winkelcentrum? Kom dan naar Museum Kwartier Zwolle. Hier vind je een perfecte combinatie aan unieke winkels en horecagelegenheden. Denk aan restaurantjes, winkeltjes op het gebied van mode en cultuur of een schoonheidssalon. Een ruim aanbod vind je in het centrum van de Zwolse binnenstad, dichtbij Museum de Fundatie, in het Museum Kwartier Zwolle. 

Winkelcentrum Stadshagen

Met de keuze uit meer dan 30 winkels is Winkelcentrum Stadshagen een prima keus voor een gezellig dagje shoppen in Zwolle. Bezoek dit winkelcentrum voor winkels zoals de Albert Heijn, Kruidvat of de Hema. Al ruim 10 jaar is dit winkelcentrum het bruisende hart van de Zwolse wijk Stadshagen. 

Ondernemersvereniging Winkelcentrum Aa-Landen

Een gezellig dagje winkelen en gratis parkeren? Dat kan bij Ondernemersvereniging Winkelcentrum Aa-Landen. Dit centrum met ruim 30 winkels is de juiste plek om uitgebreid te shoppen of om gericht te kopen. Je vindt hier dierenwinkels, kledingzaken, supermarkten en nog veel meer. 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment