clone a willyTips 

Clone a willy xl: een ondeugend cadeau voor je partner

Wanneer je al wat langer bij elkaar bent dan is het soms lastig om een cadeau te bedenken voor je partner. Want wat kun je na al die jaren nog bedenken wat hij of zij niet ziet aankomen? Een goede optie is dan clone a willy xl. De clone a willy is nog niet alom bekend in Nederland maar is dat al wel in het buitenland. Zeker in de Verenigde Staten is clone a willy met de dag populairder aan het worden. Maar wat is het eigenlijk? En hoe werkt het precies? Dat ontdek je hier.

Een ondeugend cadeau

Wie op zoek is naar een uitdagend of ondeugend cadeau, doet er goed aan een clone a willy te bestellen. Met deze speciale kit kun je namelijk een exacte kopie van je penis maken. Dat is leuk om aan je partner te geven omdat ze dan altijd een opwindend stukje van jou bij zich hebben. De clone a willy dient als dildo. Je kunt er samen van genieten maar het is ook een leuk iets voor je partner om alleen te gebruiken wanneer jij er niet bent. Het is uitdagend, maar dat is juist waarom zoveel mensen het leuk vinden.

clone a willy

Hoe werkt het?

Clone a willy wordt uiteraard geleverd met een uitvoerige gebruiksaanwijzing. Het is bij zoiets als een kopie maken van je penis immers wel belangrijk dat je het goed doet en geen gevaar loopt. Dat gebied is namelijk aardig kwetsbaar. Gelukkig is clone a willy xl goed uitgelegd in de handleiding en kun je ook altijd nog inline naar instructies kijken. Om je penis te klonen moet je eerst de bijgeleverde gel mixen. Dat doe je in de buis die ook mee is geleverd. Vervolgens laat je de penis in deze buis glijden. Daar laat je hem 90 seconden rusten. Hierna giet je er siliconen in waardoor je dus die unieke vorm eruit krijgt. 

Gerelateerde berichten

Leave a Comment