Tips 

Bruidslingerie: hoe vind je lingerie die bij jou past?

Op jouw trouwdag is de trouwjurk natuurlijk ontzettend belangrijk. Alle ogen zullen op jou gericht zijn wanneer jij naar het altaar loopt. Toch is aandacht besteden aan bruidslingerie ontzettend belangrijk. Wij raden je dan ook aan om lingerie te kopen, nadat je de trouwjurk uitgezocht hebt. Zo weet je precies welke lingerie er onder jouw droomjurk past. Er zijn verschillende bruidsjurken en elke jurk vraagt om andere lingerie. Welke soort lingerie past bij jouw jurk?

Aansluitende bruidsjurk

Een torselet (bustier) is een klassieker als het gaat om bruidslingerie. De meeste vrouwen dragen dit onder hun trouwjurk. Een torselet is niet alleen sexy, het corrigeert je figuur ook. Heb jij gekozen voor een aansluitende bruidsjurk? Dan past deze lingerie bij jou. Corrigerend ondergoed is een goede optie wanneer je helemaal niks wilt zien onder je jurk. Ga voor een slip die niet te veel tekent.

Strapless trouwjurk

Het klinkt vrij logisch, maar je wil natuurlijk niet dat je bh-bandjes zichtbaar zijn. Kies daarom voor een strapless bh, wanneer je ook voor een strapless trouwjurk hebt gekozen. Vaak horen wij van vrouwen dat een strapless bh afzakt, maar je hebt speciale bh’s die extra stevig zijn. Zo kun je zonder ongemak je trouwjurk dragen. Meer fan van van een bustier? Veel bustiers zijn ook verkrijgbaar zonder bandjes, ideaal dus!

Bruidsjurk met blote rug

Een blote rug is ontzettend mooi, maar niet de meest praktische optie. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen. Zo kun je kiezen voor een plak bh. Een plak bh heeft een plakkende binnenkant en zal daarom aan de huid blijven plakken. Ook kun je de bandjes van je bh verlagen, wanneer de open rug niet te laag valt. Je kunt altijd de specialisten van Bijsterveld Bruidsmode om advies vragen! Hier kun je ook terecht voor bruidsmode nabij Eindhoven.

Related posts

Leave a Comment