Geen categorie 

Betonlook verf en kalkverf

De laatste decennia heeft ons interieur al veel verschillende hypes en trends gekend. Van landelijk tot modern en van romantisch tot industrieel om een paar populaire stijlen te noemen. De stijlen kan je eenvoudig creëren  door elementen als meubilair, verlichting en accessoires. De stijlen kan je ook doortrekken op wanden en vloeren. Je maakt het plaatje dan helemaal compleet. Wil je graag een industriële inrichting dan kan je denken aan stoere betonlook wanden of vloeren. Dit koop je online homeofconcrete betonlook verf kopen. Je hebt verschillende kleuren dus voor ieder wat wils. 

Betonlook in natte ruimte

Een plek waar je heerlijk tot rust kan komen en ontspannen is de badkamer. In een warm bad kan je jezelf helemaal afsluiten van de buitenwereld wanneer je een lange werkdag hebt gehad of heerlijke douche in de ochtend. Ook in badkamer met beton cire look is de laatste jaren een ware trend. De vele prachtige tinten en de strakke afwerking ervan stralen een serene rust uit die perfect past bij een spa beleving gewoon bij je thuis. 

Milieuvriendelijk

Net als betonlook zie je ook steeds meer kalkverf terug in woning. Dit is een milieuvriendelijk verf waarbij 100% natuurlijke pigmenten worden gebruikt voor de kleur. Je kan chalk paint bestellen maar natuurlijk is het ook in vele winkels te koop. Betonverf en kalkverf is geschikt voor vele toepassingen. Het is zelfs te vervaardigen op meubels maar ook op wanden in je woonkamer of toilet. Betonverf is flexibel en zeer slijtvast waardoor het ook op vloeren toepasbaar is. Dit komt door de unieke samenstelling van materialen. Betonlook verf is een natuurlijk product en 100% CO2 neutraal het is niet schadelijk voor de gezondheid tijdens de verwerking ervan. Over de betonverf gebruik je beton cire dit is een prachtige natuurlijke toplaag voor het afwerken van wanden, vloeren en meubels. Je kan dit zowel binnen als buitenshuis gebruiken. Het is te bestellen bij betoncire.shop.

Related posts

Leave a Comment