Geen categorie 

Bekend van TV: de wasbare luier

Wasbare luiers zijn zuinig (tot € 2.000 besparing afhankelijk van het merk), ecologisch (minder afval), gezonder voor je baby, er zitten geen chemicaliën in en praktisch (accessoires zoals biologisch afbreekbare sluiers of antibacteriële middelen om luiers te wassen met de rest van het wasgoed vanaf 45 °).

Hoe kies ik de juiste wasbare luier?

We hebben ervoor gekozen om een ​​verkleind paneel van wasbare luiers aan te bieden maar die hun waarde bewezen hebben … U moet dus uw systeem kiezen, uw merk volgens uw wensen (prijs, klittenband of drukknopen, bamboemateriaal, katoen, …) . Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen en u zult zien waarom wij de 1 in katoenen luiers zijn! Vind TE1 zakluiers, volledige TE1, hybride TE2 en klassieke luier slipje, evenals accessoires en schoonmaakproducten. Op onze site hebben we de beste wasbare luier voor alle budgetten getest, gebruikt en geselecteerd … we leven dagelijks met deze producten en kunnen je daardoor beter helpen in je proces.

Hoe ga je aan de slag met wasbare luier?

De beste manier om met katoenen luiers aan de slag te gaan, is door verschillende modellen te testen met de eenvoudige en voordelige testkits voor katoenen luiers. Om goed te kunnen testen, zullen we vaak adviseren om twee luiers van elk type dat we bij je baby willen testen mee te nemen: anders moet je wachten tot de luier gewassen is om de test voort te zetten. Als het model eenmaal is gekozen, is het belangrijk om de prijzen te kennen om u op de meest economische manier in lagen uit te rusten. Als zodanig biedt onze site exclusief veel voordelige verpakkingen met wasbare luiers en verpakkingen met essentiële accessoires om ouders in staat te stellen wasbare luiers op de meest economische manier te starten.

Gerelateerde berichten

Leave a Comment