Tips 

Als ik toch opnieuw mocht kiezen ..

“Als ik toch opnieuw een keuze mocht maken ..”, stel jij jezelf deze vraag ook wel eens? Voor de mensen die mij niet kennen: Ik ben Angela en werk al jaren als SEO marketeer en samen met mijn man Han wonen wij in Harderheerde. Op privégebied ben ik enorm tevreden, maar ik twijfel nog wel eens aan mijn werk. Had ik meer kunnen betekenen voor mijn medemens? Als ik toch opnieuw mocht kiezen, had ik de volgende beroepen zeker overwogen!

Gastouder

De verantwoordelijkheden, het werken met kinderen en de meeste kleine echt iets leren. Ik zou graag een gastouderbureau zijn begonnen. Gastouder worden was jaren geleden nog niet erg populair, aangezien de man vaak alleen de kostwinner was. Het mooie van een gastouder is dat je een enorme bijdrage levert aan de ontwikkeling van een kind. In de paar dagen dat de kinderen bij je zijn bouw je daarnaast ook nog eens een hele hechte band op. 

Zorg

De afgelopen tijd was enorm spannend. We hebben (helaas) nog steeds te maken met een pandemie waardoor de zorg overbelast is. Hierdoor ben ik nog meer gaan inzien hoe belangrijk de mensen in de zorg zijn. Ik denk er nog steeds aan om mij te laten omscholen tot zorgmedewerkster, zodat ik echt aan bed mensen kan helpen. 

Politie, Ambulance of Brandweer

Mensen helpen vind ik geweldig en ik hou wel van een beetje uitdaging. Ik zou daarom graag bij de politie, brandweer of in de ambulance willen werken. De spanning die deze werkzaamheden met zich mee brengen gekoppeld aan een stuk dienstverlening zou mij helemaal op het lijf geschreven zijn.

Stel jij jezelf wel eens deze vraag? Ik ben benieuwd!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment