Tips 

Alles over het uitgaansleven in België

Uitgaan is en blijft een grote hobby van een bepaalde generatie: de millennials. Uiteraard verscheelt dat per persoon, maar een groot gedeelte van deze generatie doe het elk weekend. Je zal het zelf vast wel herkennen als je al wat ouder bent. Het hoort bij een bepaalde leeftijd en in principe is daar ook helemaal niks mis mee. Vandaag willen wij het eens hebben over het uitgaansleven in België. België kent ontzettend leuke steden die dan ook bekend staan om hun verrassend goede stapavonden. Nederlanders kennen bijvoorbeeld Antwerpen zo goed omdat ze zo nu en dan een weekend onze kant opkomen om het zelf eens te ervaren. Want waarom zou je elk weekend naar dezelfde clubs en kroegen gaan als je zelf kunt kiezen? Daarom gaan we alle steden in België vandaag eens goed uitvergroten en geven we jou de ultieme tips!

Antwerpen

In de inleiding hadden we het al over Antwerpen en daar zullen we nu wat dieper op in gaan. Net zoals in Amsterdam en andere steden is ook Antwerpen verdeeld in Noord Oost Zuid West. Het Zuid van Antwerpen staat bekend als de meest populaire uitgaansbuurt. Café Local is een goed voorbeeld als je een leuke avond wilt hebben. De meest populaire avond hier is de eerste zondag van de maand. Hier kan je namelijk dansen op de lekkerste Spaanse deuntjes en samen genieten met je partner of je beste vriend. Wat wel goed is om te weten is dat je niet overal binnenkomt in Antwerpen. Dit geldt trouwens in alle Belgische steden. Daarom is het nooit een verkeerd idee om van tevoren je research te doen, voordat je voor de deur staat en geweigerd wordt.

Brussel

Ook Brussel is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Deze stad staat bekend om zijn uitstraling en karakter en beschikt ook over de beste clubs in het land. Buiten de uitgaansgelegenheden in Brussel zijn er ook mooie bezienswaardigheden voor overdags, als je nog fit bent dan…

Disclaimer

Uitgaan is natuurlijk ontzettend leuk en hoort er ook een beetje bij, maar we willen wel graag een disclaimer geven. Het weekend de hort op gaan is meer dan normaal, maar het is ook aan jezelf hoe je ermee omgaat. Op het moment dat je hierin doordraaft kan dit zorgen voor consequentie die je serieus moet nemen. Als je hulp nodig hebt, en dan hebben we het nu over alcoholhulp, zoek deze dan ook op en ga hier serieus mee om!

Gerelateerde berichten

Leave a Comment